Post by wrathakvitobil on Mar 9, 2022 9:37:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bricks Breaker King ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bricks Breaker King IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogemləri hack ▞▞▞
▞▞▞ Bricks Breaker King 2022 version ▞▞▞
Yaxşı oyun, yaxşı qrafika, maraqlı səslər. Ancaq yalnız telefonda quraşdırılır. Doğrudanmı? Bunun üçün yaxşı bir səbəb olmadan, bu, mənim üçün sövdələşməni pozur. Ayıb. Bu oyundan həzz alırdım.
Mən sizə ulduz verməməyə çalışdım. Avar istədiyi zaman hərəkət edir. Bu topun quyruğu nədir. Lmao!!! SON ŞƏRHLƏMİMİ YENİLƏNİN !!!! DƏHŞƏTLİ OYUN DİZAYNİ. TOP BLOKUN ALTINDA İLİŞDİ VƏ SADECE İLERİ-GERİ DAVAM EDİR. MƏN HƏLƏ BU OYUNA GÜLÜRƏM. BU OYUNUN YAXŞI ÜÇÜN SİLİNMƏK.
Sadəcə gözləmə vaxtı
yaxsi
Əlavə et əlavə et əlavə et aman tanrım mən çətin ki, oyunu oynayıram, çünki onun hamısı əlavə edir!!!
İndiyə qədər . . . Cazibədar
Vinod parmar
Dəli kimi səhvlər incitmək üçün yenidən başlamalıdır
150 və daha yuxarı səviyyələrdən bəzilərinə çatdığınız zaman kərpiclər o qədər aşağı başlayır ki, topu lazımi sürətlə avardan atmaq demək olar ki, mümkün deyil. Səviyyələr yüksəldikcə çətinliyi artırmaq üçün kərpiclərin səviyyəsini aşağı salmaq əvəzinə topu sürətləndirməyi üstün tuturam.
Bu oyun bərbaddır və pisdir, plz oyunu düzəldin
Mən bunu sevirəm
İdarəetmələr Android telefonu üçün yaxşı deyil və sürətə nəzarət mövcud deyil.
Qorxu
Çox çox çox pisdir
Beləliklə, bir az oynadım, hər dəfə güc açanda kiçik gecikmə yaşadım, nə olursa olsun. Amma ardıcıl 5 və ya 6 oldu, 30 saniyə dondu, sonra çökdü. Yenidən baş verdi və mən bitirdim, silin. Oyunu bəyənirəm, həqiqətən də köhnə oyunun yenilənmiş versiyasıdır. Mən bunu sevirəm, güc artıran zaman gecikmələri və qəzaları sevmirəm. Bunu düzəldin, sonra oyunu yenidən quraşdırın, əks halda əla oyun olsa da, hər hansı bir iş görəndə əlavə etmək bir qədər axsaqdır.
İnterfeys iyrəncdir. Top çox sürətli hərəkət edir və avar geridə qalır. Əminəm ki, onlar çoxlu reklamdır, lakin mən 1-ci səviyyəni keçməmişəm
Səviyyə 238 mənim ölüm səbəbi olacaq
Yaxşı
Bir səviyyədə oynadı, reklamlardan yayındı, öldü, silindi. Reklamları silmək üçün satın alma seçimi də yoxdur.
Deməliyəm ki, bu oyundan tamamilə məyus oldum, uşaqlar, mən gözəl tərtibatçıyam və daha yaxşı qrafika, daha yaxşı şəkillər, daha yaxşı interfeys qoyaraq bu oyunu möhtəşəm edə bilərəm.
Bu yaxşı proqramdır
Sadəcə, həqiqətən xoşuma gəlmədi
pis və həqiqətən pis
Super nasazlıq. Digər oyunlar mənim telefonumda yaxşı işləyir. Bu deyil.
Klassik oyun darıxdırıcı olacaq və ödəniş dilənməsi daxildir
o
Mən səni sevirəm
Olduqca yaxşı, lakin avar çubuqlar
Yyg
Mən boş yerə pul ödəmirəm, mən artıq aylıq internet ödəmişəm, planşetin pulunu artıq ödəmişəm, niyə mote ödəməliyəm?
Çox əyləncəli bir oyundur, amma çox pis fırıldaqçılar! Top sanki yoxmuş kimi lövhənin yarısından keçir və siz canınızı itirirsiniz!!!
Möhtəşəm oyun onu sevirəm.
Ball phly o səhnə m itni taizi sa nechy atı ha hala k shru k mərhələ ma yavaş ana chae
Tez olmalısınız.😎
Stickman Giant Hero Crime City હવામાન qqng