Post by roforddetise on Feb 6, 2022 15:39:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje mnogih resursa ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Sve je dobro osim, možeš li sakriti mjerač vremena nadogradnje broda jer mi blokira pogled na brod
SAVRŠENSTVO
Nije loša igra lako napredovanje do najmanje razine 15, ubija vrijeme
Stara jedinstvena oprema nije korisna
Vrlo cool igra do sada, stvarno uživam u glatkoj grafici i stvarno cijenim što uvijek postoji nešto za raditi! Toliko stvari za izgradnju i nadogradnju, igra koja je doista vrlo zadovoljavajuća.
Ova igra je strateška igra, a ne ono što želim, Morden Warship igra je pvp online igra. Oglasi za ove igre izgledaju cool, ali ne očekujem.👎
Prilično dobro za sada. Još nisam morao potrošiti! Imam 13 lvl nakon 2 ili 3 dana!
Oglasi za kupnju u igricama su malo previše pa 3 zvjezdice. Ako bi ga Devs smanjili, povisio bih ga na 4. Osim toga, zasad se čini jako zabavnim. Ako volite brodove, avione i borbe na tlu, nudi ponešto od svega. Do sada nisam uložio novac u igru, ali razmišljam da uložim nešto u nju jer vidim da ostajem.
Ova igra je nevjerojatna, ne mogu se prestati igrati!!! Možda mislite da ova igra pokušava uzeti sav vaš novac, ali još uvijek možete imati potpuno iskustvo bez trošenja NIŠTA!!
Dobro, ali kad igram igru previše kasni, popravi ovo.
Sviđa mi se vaša igra, ali je previše buggy, nije glatka, ali moj glavni problem trenutno je: Počeo sam graditi mlaznjak (Mirage 2000), sada kada je gotov, pokušao sam ga zatražiti ali ne mogu. Zapeo je u tvornici mlaznjaka i ne izlazi. Poslao sam mail podršci za igre, tražili su kratki video, poslao sam video, ali nakon toga nisam dobio odgovor. Zaustavio sam svoj napredak, ne mogu izraditi više mlaznica niti mogu nadograditi svoju tvornicu. Pomozite brzo!
Lijepo, ali mrzim ažuriranje, ažuriram ga, ali ne mogu otvoriti zašto Još uvijek kažem ažuriranje
Odlicna
Izvrsna igra i sezonska propusnica su vrijedni toga i uravnoteženi, kao i dobar posao za programere
Lijepa igra, ali sada ne znam zašto ponekad brod ide preko baze i nosača ili druge strukture kao što je to čudno. Želio bih ako to možete popraviti
Zašto ne mogu igrati ili se prijaviti za ažuriranje igre nakon ažuriranja nove verzije iz aplikacije Google Play Store na svom uređaju? Uvijek deinstaliram i zatim ponovno instaliram aplikaciju za igru nakon ažuriranja. Zato koristim mnogo podataka za igranje vaše igre. Zašto zašto?
To je prilično dobra igra. Međutim, mogla bi koristiti bolju grafiku, samo kažem, ali nije loše. Dobro napravljeno
Zasada je dobro. Nadam se da neće doći do točke u kojoj ćete biti prisiljeni trošiti novac da biste uživali u igri. Nastavite s ponudama od 1$.....😃
Gunship Battle Total Warfare Strategy ike
SUPER JE IGRICA 🤓🙄🤗😅😀😮😴😪😎😍🔭🔬🔎🔍
Hej, oprostite na promjeni razine ocjene šalje zadnje ažuriranje. Automatska značajka za povećanje brzine istraživanja. Tokeni se ne koriste čak ni s označenim gumbom za automatsku upotrebu, popravite, hvala
Crazy Kick! Arcade gjv
To je vrlo zabavna igra, ali imam jedan veliki problem s njom kad god pokušam ažurirati igru, ona me dovodi u google play trgovinu i samo mi pokaže (deinstaliraj i igraj) i kada kliknem na Play, vraća me na ekran rekavši da moram ažurirati igru
Potrebno je malo da se naviknete. Ali generalno dobro. Ne sviđa mi se način na koji vam se paketi za prodaju uvijek iznova bacaju u lice, ali pretpostavljam da je to namijenjeno generiranju prihoda. Ažuriranje. Vidio sam mnogo pritužbi na trošenje novca, a ne dobivanje puno. Zato sam se suzdržao i igrao svaki dan. Bonus kojem robujete donosi vam nešto smiješno. Nisam mogao zamisliti da potrošim ni dolar na ono što ti daju nakon 10 mjeseci. Mislim da ne možete platiti da biste pobijedili
Moram priznati da je to zabavna igra. Ali mislim da bi u ovom modernom ratovanju trebalo biti više vrsta brodova i mlaznjaka unatoč današnjoj utrci u naoružanju. Također bi trebalo postojati i druge ratne jedinice kao što su helikopteri, dronovi i mnoge druge stvari. Ova igra je prilično izazovna. Potrebna je strategija da ostanete najjači. Ali volio bih dodati neko mišljenje koje će ovu igru definitivno učiniti zabavnom u budućnosti.
Nemojte me krivo shvatiti, sviđa mi se igra osim što su me u posljednje vrijeme ažuriranja sprječavala da je igram prešla je iz toga da se može igrati na mobilnom uređaju do nemogućnosti da je uopće igram na mobilnom uređaju svaki put kad je pristupim prijaviti kaže da nije uspio preuzeti pokušaj ponovo kasnije odmah ne daje igrici priliku da se počne učitavati, a ovo nakon što sam ulio novac zvuči kao da je vrijeme da odustanem od nje
Svaki put kada ažurirate ovaj sustav moram izbrisati druge važne stvari na svom telefonu kako bih mogao ažurirati i pratiti, ili deinstalirati igru i nadam se da ću je ponovno vratiti / "I" razina 27 i igram dugo vremena!! Ovo me sigurno ljuti!!! Ova igra to radi opet /// moram deinstalirati igru da bi je ponovno preuzela, za to je potreban jedan dan, stvarno glupo !!!
Gunship Battle Total Warfare Estratégia ing
Do razine 20 sve je dobro, ali onda vam počinje nedostajati goriva da biste išta učinili čak i ako pošaljete 2 flote da skupe 5 sati IRL oni vam daju oko 20k goriva što je šala. Deinstalirat ću jer sam došao do točke u kojoj vas igra prisiljava da kupujete resurse, a ja to neću učiniti.
ekstra
To je sjajna igra, ali mnogi ljudi misle da bi bilo još bolje kada bismo vozila mogli kupiti gotovinom umjesto dijamantima!!
Prije nešto više od godinu dana bilo je zabavno, ali sada se sve plaća samo za igru. Čak ni platiti za pobjedu. Došlo je do toga da ako se želite igrati i zabaviti morate platiti. A kad kažem platiti, mislim platiti tonu novca. Tisuće dolara... Plus poslužitelji su loši i događa se puno pogrešaka i kvarova.
Zaista trebate potrošiti oko $3 i potrošiti sve na zlato nakon toga samo igrajte igru na način na koji biste trebali i trebali biste raditi jako dobro, to je prilično cool igra, Sve je u strategiji.
Realna slika i lijepa grafika
Uklonili su kupon Google 3k bodova za 100$, a za njega nije bilo nikakve objave
Kunem se što pišem, molim te ne igraj ovu igru. Ako se uopće igrate i kupujete u aplikaciji, ovi željni graditelji neće biti spremni dati ono što plaćate, umjesto toga dat će vam jeftine pojačivače. Graditelji su jako pohlepni.
Ova igra mi je trebala biti zabavna zbog coop prirode igre. Osim toga, inspiriran je mornaricom, zato sam ga prethodno ocijenio s 4 zvjezdice. No, eksplicitna pay-to-win priroda igre isisala je svu zabavu iz nje. Ako želite ići u korak s drugima, ili se barem moći obraniti, morate imati dubok, mislim DUBOKI džep, inače će vas oni koji ga imaju uzgajati i maltretirati. Uglavnom, ako ste bogati, ova igra je za vas.
Igranje je zabavno. Moram se prijaviti na tonu sati samo da bih bio osrednji tho lol. Vrlo skupo biti na visokoj razini
Dobra igra, ali nadogradnje je čine boljom. Potrebno je više opcija za dijeljenje stvari između članova saveza. Igrajte malo Lagos
Ova igra ima mnogo servera. Međutim, Koreni su ih sve preuzeli. Ako niste koren. Ova igra NIJE za vas. Igra je prožeta ljudima koji kreiraju više računa kako bi uznemiravali i špijunirali ili jednostavno stvarali sukob. Ako šutnete igrača koji je prekršaj. Ta osoba samo promijeni ime i vrati se. Beskrajni lažnjaci, izdajice i krajnji rezultat je ogroman gubitak vremena. I veći igrači s većih poslužitelja mogu ući na druge poslužitelje kao grupa i uništiti sve. Ovdje je veliko gubljenje vremena!
Igra je briljantna kao što sam već rekao, ali mislim da postoje neke stvari koje će je učiniti 1 milijun puta boljom, kao što je više različitih tipova aviona, možda helikoptera, brodova i više vojnog osoblja. Još jedna dobra stvar je biti u mogućnosti ispaliti projektile jer trenutno neki ljudi još uvijek ne znaju što bi s njima
Zabavna igrica, prije sam igrao War and Order i ova igra malo više oprašta. Nakon teških napada oporavak je mnogo brži. Zabavnije i ne tako ozbiljno.
jako lijepa ova igra sviđa mi se ova igra..ali toliko je potrošeno na ovu igru...platite da biste pobijedili...molim dajte više besplatnih ili više besplatnih nagrada za uvjeravanje da igrate ovu igru..hvala
To je u sjajnoj igri za igranje. Sjajna igra za sklapanje prijatelja. Pogotovo kada idete u bitke sa svojim savezom.