Post by roforddetise on Feb 6, 2022 15:43:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ فعال کردن تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
4™ Episode I. بازی بسیار زیبا و معروف سونیک سگا اینبار روی آیفون(همراه با قسمت های جدید) با قیمت 13$ !
داشتم ویدیو میذاشتم تمومش کردم...ولی یادم رفت ویدیو دیگه این بازی رو پاک کنم. وقتی پاکش کردم تمام اطلاعات بازی از بین رفته بود! جدا از گرافیک تقلبی و گیم پلی غیر اصلی [و این مشکل] من این بازی را دوست دارم
فقط قبل از اینکه بتوانم در lte Galaxy Nexus خود بازی کنم، ثابت می شود. آن را حفظ خواهم کرد به امید اینکه این مشکل برطرف شود.
من بازی را دوست دارم اما به دلایلی صدای زنگ پایین است آیا می توانید آن را درست کنید؟
کنترل ها بد است! سونیک فقط در اطراف می ایستد یا خم می شود.
حتی روی Galaxy 6 edge بارگذاری نمی شود
بازی عالی، سرگرم کننده در همه دستگاه ها، اما کنترل های روی صفحه غیر قابل اعتماد هستند. بدون کنترلر بلوتوث به سختی قابل پخش است.
من واقعا مشتاق بازی کردن این بودم ... اما توسط سامسونگ S6 پشتیبانی نمی شود. به یک صفحه سیاه خالی می رود
کانال یوتیوب من را دریافت کنید این گیت بهترین بازی تا به حال Sonic the hedgehog 4 است اگر ننویسم اگر کانال های یوتیوبم را پایین ندهم سرور Roblox من وجود دارد Roblox در تلاش است عالی تر شود به زودی Roblox برمی گردد
بسیار خوب، من به 5 ستاره امتیاز می دهم، اما کنترل های خیلی کوچک و خیلی کوچک، آنها را بزرگتر می کند، لطفاً من آن را دوست دارم، اما آن را بد بازی نمی کنم، فقط آن را روی xbox بازی کنم hmmp
لطفا برای lollipop 5.0 تعمیر کنید
کار بر روی اندروید مارشمالو پشتیبانی از گیم پد iffy. عالی در قسمت 2. Dpad کار می کند، بدون پشتیبانی از دکمه ها. نه پرش نه رفتن
بازی را تمام کرد. توسعه دهندگان باید کنترل ها را صیقل دهند. شکست دادن آخرین رئیس با این کنترل ها واقعاً سخت است.
Sonic 4™ Episode I Arked gahm
آیا این مورد برای اجرا در گلکسی S7 من به روز می شود؟
بازی اندروید - 3
در اچ تی سی وان ایکس هیچ مشکلی در اجرای این بازی وجود ندارد. بازی کاملاً فوق العاده است. برخی از سطوح به راحتی سرگرم کننده هستند در حالی که برخی دیگر به طور جدی چالش برانگیز هستند، به خصوص زمانی که به دنبال Chaos Emerald از سطح باشید. Sega CD بسیار بهتر ساخته شد، با یک D-pad بزرگتر و دکمه های بزرگتر روی صفحه که فشار دادن آنها آسان تر بود. صداها کامل هستند قیمتش عالی بود گرافیک قدیمی به نظر می رسد و متن گاهی تار است.
2019 در بازی های ویدیویی - 2019 in video games - Wikipedia
برای کار کردن کاملاً روی تلفن ال جی من استفاده کنید. اکنون حتی در HTC جدید من که قدرت محاسباتی بسیار بیشتری دارد، بارگذاری نمی شود. آن را اصلاح کنید، لطفا! ظاهراً مشکل آبنبات چوبی اندروید است.
کنترلها، بچهها میتوانید یک بهروزرسانی برای کنترلها ایجاد کنید تا کمی بزرگتر شوند، فقط اگر با انگشتان بزرگی مثل من، کنترلها را در حال حاضر خراب کنید.
کنترلها باید با صفحهکلید مانند سیدی صوتی کار کنند. نمی تواند آنقدر سخت باشد. حماسه 4g
نیاز به بازپرداخت
من این بازی را خریدم اما روی تبلت من یا سونی اکسپریا z5 کار نمی کند. هدر دادن کل پول
کنترل ها ممکن است کوچک باشند، اما بازی خوب سگا خوب است
دانلود بازی پر طرفدار سونیک Sonic 4™ Episode I v1.3 مخصوص ...
Sonic 4™ Episode I Arkadne igre uwj
Sonic 4™ Episode I Arkade ymu
F*** شما dimps زیرا پنجمین مرحله ویژه بد است
کار نمی کند من آن را برای بچه ام خریدم که او عاشق بازی های صوتی است و اگر مشکل برطرف شود، کار نمی کند نرخ آن تغییر می کند.
کسر جعلی تحت
Cooking Party : Food Fever እንቅስቃሴ ያለባቸው preg
این بهترین بازی سونیک است، زیرا من را به یاد Sonic 1 می اندازد.
Sonic 4 Episode II THD یکی از محبوب ترین
اما کنترل های وحشتناک آن را خراب می کند ...
اوه... کنترل ضعیف ضعیف. سونیک مانند یک حلزون حرکت می کند که به آدامس چسبیده است. طراحی سطح کسل کننده تا کنون بدون جریان. به دلیل نیاز به کنترلر صفحه لمسی که گاهی اوقات پاسخگو نیست و ناخوشایند است، برای مدت طولانی بازی دستم درد می کند.
این بازی فقط به من نیم صفحه نمایش برای بازی می دهد که حتی نمی توانم یک بازی را شروع کنم.
بازی خود به خود چهار ستاره است. تنها مشکل من این است که حتی زمانی که برنامه من به طور کامل خاموش است، از 25 درصد پردازنده من استفاده می کند. همانطور که به تنظیمات سیستم رفتم، آن را خاموش کردم، رم من پاک شد و همچنان این کار را انجام می دهد. چرا
من آن را دوست دارم چرخش داش خیلی سریع است و من خیلی خوشحالم که آنها حرکات کلاسیک را در بازی قرار می دهند هی وقتی بازی sega را شروع می کنم وقتی می گوید sega صدا آنقدرها خوب نیست بقیه چیزها وقتی انتخاب می کنید خوب است. یک آیتم صدا خاموش می شود که خوب است، من فقط می خواهم صدا را تعمیر سگا کنم، اما هنوز به آن 5 ستاره می دهم
/obb.
بازی سونیک چهار Sonic 4™ Episode I v1.00 - اندرویدها
من سونیک رو خیلی دوست دارم خوشحالم که این بیرون آمد
حتی باز نمی شود. تنها کاری که انجام می دهد این است که یک صفحه سیاه را باز می کند و یخ می زند. زود این مشکل را حل کنید یا پولم را پس بدهید.
برای کسانی که هرگز این بازی را بازی نکردند، ارزش آن را دارد. کنترلها کوچک هستند و نمیتوان آنها را تغییر داد، اما دشوار نیستند و همچنان کنترل جهت سونیک آسان است. باس فایت ها از بزرگترها ایده می گیرند و کمی به آنها می پردازند. دوربین ممکن است همیشه در برخی از باس فایت ها پایین بماند، اما این یک بازی عالی با سرعت بالا با برخی ویژگی های منحصر به فرد است. فقط هنگام بازی ذهن خود را باز نگه دارید، بلافاصله دچار تنفر نشوید. شما آن را دوست خواهید داشت، به من اعتماد کنید.
گرافیکش واقعا قشنگه همانطور که بسیاری گفته اند، کنترل ها ناامید کننده هستند.
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است، من فقط نمی توانم از ربات تخم مرغ مرگ عبور کنم، لطفا آن را آسان تر کنید، و لطفا سطح کارت را از نسخه کنسول اضافه کنید. ارزش آن 2.99 دلار است
هنوز بهروزرسانی نشده است، هنوز کار نمیکند، هنوز ناامید شدهام، وقتی برای چیزی که باید از آن مراقبت میشد به جای «فقط باید منتظر بمانید» پول پرداخت میکنید، واقعاً اعصابتان خراب میشود.
فقط اشکالی نداره
گاهی اوقات در این بازی بی انصافی به قلب شما ضربه می زند. به همین دلیل است که این بازی 2 ستاره می گیرد. (پس از دریافت بازپرداخت پاسخ داده شد)
آیا درخواست زیاد است؟ لطفا سگا زمان کمی را به تعمیر این بازی اختصاص دهد تا در دستگاه های جدید کار کند. اصلا روی آبنبات چوبی اجرا نمیشه! بسیاری از طرفداران و مشتریان در حال از دست دادن هستند. قسمت 2 بالاخره wrx ty! انگشتانم از هم جدا شده اند که این یکی هم به زودی کار می کند.
درست مانند نسخه اصلی، البته منهای یک کنترلر سگا.
من مطمئن نیستم که دانلود برای چه بوده است، اما حالا بازی دیگر به من اجازه نمی دهد آن را بازی کنم، وقتی مرحله بارگیری شد، دوباره و دوباره من را کنار می گذارد.
Atrix دارای CM 7.1/Android 2.3.7. من مشکلات مشابه کاربران ICS را دارم. به لوگوی Sega یا Sonic Team می رسد و یخ می زند.
این بازی عالی است، من می بینم که صدا نسبت به نسخه های iOS و کنسول کمی تحریف شده است. نیاز به یک بهروزرسانی تعمیر صوتی دارد
Sonic 4™ Episode I ஆர்கேட் xyu
من آن را از دست داده ام از این بازی متنفرم خیلی بد است من نمی توانم از رئیس نهایی عبور کنم خیلی سخت است و اگر تغییر نکند دیوانه می شوم و اگر تغییر کند 4 ستاره و مرحله ویژه به من بد می کند متنفرم که شما باید به سمت صحنه کج کنید، بنابراین من از این بازی متنفرم