Post by roforddetise on Feb 6, 2022 15:54:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok minden ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Utálom nem mindig a házamat összevissza roncsák ezt utálom benned k**** k******** niggerek
Egy kicsit baj hogy sok angol van a nevem Kamilla07
Jó!
miért kell napkeltében spawnolni, ami alacsony előnyt jelent az új embereknek, mert amikor 1 perccel később spawn, meghalok, és a spawn meghalt, akkor ezt ki kell javítanod, igen, a dolog jól néz ki, de a játék rossz, de még mindig esélyt adok neki
A játék jó móka. De a probléma az, hogy az emberek behatolhatnak a házunkba/épületünkbe és tönkretehetik azt. Nem ajánlom ezt a játékot, ha nem bírod a stresszt. Játssz saját felelősségedre!
Ki hol lakik írja meg
A legjobb ravaszkodó játék valaha. Kiválaszthatja kedvenc leszállási helyét, és létrehozhatja saját házát. Szeretem
Ez a játék nagyszerű, ha nem akarsz fizetni a minecraftért, ha vannak hirdetések vagy ilyesmi, csak kapcsold ki az adatokat vagy a wifit, ez fantasztikus
Imádom ezt a játékot, de őszintén szólva utálom az új frissítést, ahol az emberek képesek megölni a spawn belsejében. 😕 Oké, de hú. Még mindig nem nagyon rajongok érte. Sajnálom
nekem tetszik
Nagyon jó időm mindenkinek! Néha kidob de ájalom! Keresetek meg, én ott leszek...😉 alisza23 a nevem!
Szupi játék
Ehhez készítsen egy bemutatót, a játék inkább fejfájást okoz, mint szórakozást
De nincs magyar!
Gg
Jo csak sok aznangol lecci keresetek a nevem jake00
Tök jó nekem nagyon is tetszik
Hiteles. Több mint 10 előre definiált mini térkép a készítés és építés megkezdéséhez, ráadásul teljesen ingyenes.
Ez a játék szórakoztató, ne érts félre. De amikor egy életközösséget választottam.. A strand például, úgy néz ki, mint egy sivatag, 5-3 tócsával... És ne fizessünk bérleti díjat. Csak szabjon határt a föld méretének. Anddddd készítsen kt-t, hogy legyenek misztikus állatok és egyéb misztikus dolgok. Ez viccesebbé és szórakoztatóbbá tenné a játékot.
Boldogan töltöm itt a szabadidőmet. Kiváló alkalmazás, jó felhasználói felülettel. Mindenkinek erősen ajánlott
Planet Craft: Mine Block Craft Adventure yja
A vezérlők ebben a játékban borzalmasak, még csak körül sem tudsz nézni, csak elakad.
Örökké csak betöltődik 😂 omg ez a legrosszabb játék a világon 🌍 Utálom ezt 👎👎👅
Abszolút nagyszerű játék! De van néhány javaslatom, amelyeket szeretném, ha hozzátenne. 1 lovakon kérem, tegye úgy, hogy két játékos ülhessen a lovon. 2 van olyan szolgáltatás ahol köteleket lehet rakni a lovakra és vezetni? Ha nem, hozzáadhatnád. 3 kérjük, hogy az AI falusi és óceáni legyen. Ha ezeket a kéréseket benyújtja, teljesen meg fogok lepődni. Köszönöm, hogy elolvasta ezt a megjegyzést.
Szép, de szerettem volna ender gyöngyöt, pistantt és mindent a Minecraftban, kivéve a grafikát
ez az alkalmazás szívás, az esetek felében soha nem töltődik be, csak hűha, minden szörny átlát a falakon, és többnyire minden fényszinten megszületik, és ha ezt olvassa, ne telepítse ezt az alkalmazást, mert SZETSZENES!
Thrill Rush Theme Park Трке eyu
Hamar meghal a karekter.
Ez a legjobb játék amivel telefonon játszottam! 😉😉😉
Mert lemásolták a Planet Of Cubes ról szarrrrrrrrrrr!!!!!!!! Egy nagy fadz fej aki letölti.
Valóban csodálatos játék valaha. Köszönjük a fejlesztőnek a játék elkészítését. A blokkok csodálatosak, a grafika pedig egyszerűen fantasztikus.
A játék remek, nagyon szeretem a 4.14-ben hozzáadott újdonságokat. Azonban van egy javaslatom egy új funkcióra, ez a minecarts. Szerintem ez hasznos lenne tárgy- és játékosszállításnál is. Az alsó és végi dimenzió is nagyon klassz lenne.
Egyáltalán honnan szerezhetsz fegyvert? És az iPadem véletlenszerűen összeomlik a telepítés után. Minecraft sokkal jobb