Post by proviljitisu on Mar 1, 2022 3:45:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Yolculuğu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Yolculuğu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla primogem hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Yolculuğu 2022 version ▞▞▞
Elmaslar çok pahalıdır ve seviyelerde ilerlemek için daha fazlasını elde etmek için gerçekten bir ödül sistemi yoktur.
Arrow - Now with 1200 levels Mõistatusmängud ejs
İnanılmaz oyun. Pırlanta sayısının çok az olduğunu ve maliyetinin yüksek olduğunu belirtmek isterim. Not alın.
Bu oyun uygulamasını çok severdim! ama şimdi elmasları elde etmek zor!! sadece yeterli miktarda elmas elde etmek için 5x seviyesini oynamalısın! Dediğim gibi, bu oyunu birkaç yıl önce çok severdim, ama şimdi yükseltmeler CIST ÇOK FAZLA ELMAS. ÇILGINDIR!! artı elmaslarla yapılan yükseltmeler bir sonraki aşamaya taşınmadı!! wtfff gibi.. şimdi bu oyunu kaldıracağım. çok kötü. geliştirici, müşterilerin oyun deneyimine değil, gerçekten kâr elde eder. pssfff
Her şey için elmaslara ihtiyacınız olduğunda oynamak gerçekten zor ve onları kazanmak çok zor. Veya ihtiyacınız olan elmas sayısını değiştirirler. Bu oyunu oynuyordum ve neredeyse bir kasiyere yetecek kadar param vardı çünkü fiyat 75 elmastı, o gün daha sonra oynadığımda bu fiyatı 100 elmasa çıkardı ya da bir ara oyuna geri döneceğim ve kaçıracağım elmaslar. Oynadığım en kötü oyunlardan biri ve onu kaldıracağım! Elmas satın almak istemiyorsanız indirmemenizi bile tavsiye ederiz.
Oyunun grafikleri, uygulama boyutuna kıyasla çok zayıf. Bu o kadar iyi değil. İndirdiğime pişman oldum.
İğrenç
Bu 5 yıldızı hak eden eğlenceli bir zaman yönetimi oyunudur. Piyango slot makinesinin daha sık mücevher vermesini isterdim ama c'est la vie😋
Çok iyi hiç donmuyor
5 yıldız verirdim ama değerli taşlar çok nadir. Çok fazla yükseltme gerektirir, bu nedenle onlar olmadan oyununuz durur. Başlangıçta harika, ancak bunun yukarıda bahsettiğim şey yüzünden kısa sürede kaldırdığım bir şey olduğunu görebiliyorum.
Gerçekten vakit geçirmeye birebir bir oyunu tavsiye ederim
Oyunu seviyorum ama kristalleri elde etmek zor ve yükseltmeler pahalı
Bence cok guzel oyun.👍🏻👍🏻😋.Oyunu cok sevdi.Ama insan oynuyordikca sikiliyor.Ayni seyler oluyor hep.😕
Uygulama yüklenemiyor "Süpermarket Mania@ Journey" yüklenemiyor. Tekrar sorun ve sorun devam eder sorunlu ile ilgili yardim alin (-24)
Bence oyun çok çılgın herkese tavsiye ederim iyi oyunlar 💯👌😊
Çok güzel ve tavsiye eforun
Eğlenceli, çok bağımlılık yapıyor. Yıllar önce hep oynardım. Bu oyunu değiştirdiler, şimdi oyunda ilerlemek için kristal satın almanız gerekiyor, onları kazanmayı çok zorlaştırıyorlar. Slot makinesini ziyaret ettiğinizde nakit kazanabilirsiniz, ancak zar zor kristal kazanabilirsiniz. Ve sonra her seviyede kazandığınız her şeyi kaybedersiniz. Sonra sinir bozucu oluyor ve oynamayı bırakıyorsun. Eski versiyonu daha çok seviyorum, neden değiştirmek zorundalar!!!
Bu oyun çoook ekonomik ve mükemmel. Ben bu oyunu aşık olmak hiç bir sorunu yaşamak için 5 yıldız verdim. tavsiye ederim. Öne çıkması için (rastgele)hahdhedmwkkwywyqyeyhxnmsndnsloooamsmbdysuehcbbcvdgwueiiooklsk
Eski hali çok daha fazla kimse oynamaz böyle böyle
4 mücevher almak için her seviyeyi dört kez tekrarlamanız gerekiyor, sence de biraz fazla değil mi? Ayrıca, bir durak yükseltmeniz gerektiğinde her seferinde 5 mücevher ve nakit ile yükseltme yapmanız gerektiği açıktır, nakit kolay mücevherler sinir bozucudur. Bir TV'yi veya bir depoyu yükseltmek için 40 mücevher.... Yine can sıkıcı. Henüz herhangi bir reklam görmedim, bu da güzel. şimdiye kadar iyi bir gerçek oyun .... "JEWELS" i aşmanın bir yolu olsaydı 10/10 verirdim.
Şimdiye kadar iyi bir oyun, sadece daha iyi takviye pratiği olmasını diledim.
berbat hiç beyenmedim
Supermarket Mania Reise Strategie slgt
Supermarket Mania Viaje Estrategia gbp
Oyun mukemmel ama CANLARIM YENILENMIYO LUTFEN DUZELSINNN
Bu oyundan zevk alıyorum. Hatta bunun için biraz para harcıyorum. Ama 1'den sonraki her yükseltmenin çok fazla mücevher gerektirdiği için hayal kırıklığına uğradım. VE sadece bir seviye daha oynamak ve bunun bir para kaybı olduğunu anlamak için bir kasiyere yükseltmek için biriktirdim artı değerli taşlar satın aldım. Kasiyer bir sonraki seviyeye geçmez. Bundan sonra oynamamayı düşündüm. Tüm yükseltmeleri almak için çalıştım ve sadece bir seviye kullanmak için yükseltmeler için değerli taşlar satın almak için paramı harcadım. yükseltmeleri durumlar dışında şeyler aktarmalı!
Oyunu bitirdikten sonra oyunda herhangi bir değişiklik olmuyor, seviye atlayamıyorsunuz biraz sıkıcı çünkü hep aynı. benim yastığım. Bu oyunu oynayarak zamanınızı boşa harcamayın.
ÇOK kötü bir oyun
Çox gözəl mariket oyunu birde mən özümün telafonuna Mellime oyunu yazıram amma ki gelir ama tez kutarır büyük Mellime oyunu düzeldinde sonra atında mənə zəhmət olmasa mənə
Bu oyun eğlenceli olabilir, ancak oldukça gereksiz hale geldi. Örnek, 3. kapının kilidini açtığınızda hiçbir şey değişmemiş gibi görünüyor, sadece görünüm biraz.
Tek kelimeyle harika yapıyorsun bim bitimi yenilo gibi digerlerine bakmayın ziz
Bu yüzden bu oyunu oynamayı çok sevdim. Ama takıldım, oyun beni sisli bir sisli parça bulutlarına götürdü ve panayır alanı ve diğer dükkanlar var. Yanlarında, basılırsa kumar oynayabilirsiniz, onlarınki bir zarf, not defteri, indirim teklifi, AMA BU OYUNU OYNAMAYA BAŞLAMANIN DÜĞMESİ OLDU. GÖRÜNMEZ, AÇIKTIR. OYUNA DEVAM ETMEK İÇİN NEYE BASMACAĞINIZI GÖSTEREN BİR OK OLMALIDIR.
Bir noktaya kadar beni eğlendirdiği için 3 yıldız verirdim. Oyun sınırlı seviyelere kadar iyidir, çünkü çok fazla seviyesi vardır, ancak daha yüksek seviyelere geçtiğimizde oyun zorlaşmaya başlar ve bir noktada herhangi bir öğeyi satın almak veya yükseltmek için hiç jetonunuz olmaz çünkü ilerlemek çok zordur daha fazla ve seviyeyi tamamlamak için öğeleri yükseltmek için önceki seviyeleri oynamalısınız. Ama daha kısa süre oynayan biriyseniz oyun eğlencelidir. teşekkürler.❤
Bu oyunu seviyorum, çok ferahlatıcı ama kristal kazanmak için daha fazla ödül ve reklam istiyorum
Bu oyunu seviyorum benim gibi gençler için çok harika bir oyun. Oyunun yüz seviyesini ve oyun deneyimini çocuklar veya yetişkinler için seviyorum, oyunun gerçekliğini gerçekten seviyorum
Oynarken güzel ama oynarken bir şekilde zor ve bazen oynarken daha zor ve bir şekilde oynarken çok hoş
ben seni seviyorum
Bu kadar çok mücevher kullanmak zorunda olman ve bunları kazanmanın daha kolay olmaması çok kötü. Oynayan herkesin mücevher satın almaya gücü yetmez. Taşlar dışında hiçbir şikayetim yok. Şimdiye kadar oyun iyi çalışıyor. Ama hala 5. seviyedeyim, bu yüzden harika bir geri bildirim veremiyorum
Supermarket Mania Journey Strateške igre mwle
Sadece 3 yıldız verdim, oyun eğlenceli olabilir, ancak ilk oyundan sonra her farklı seviye için elmas ve madeni para ödemeniz gereken bir dizi kapıdan geçiyorsunuz, ancak yükselttiğiniz şeyler, örneğin güvenlik görevlisi, alışveriş sepeti vb. tekrar yükseltme yap ve slot makinesinin 1. seviyeden sonra sana yardımcı olacağını düşünme, Vegas'ta daha fazla şansın olacak.. 😂😂