Post by proviljitisu on Mar 1, 2022 3:49:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat viac zlata ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Iná hra ako na demo.
Homescapes Casual cyxr
Veľmi zaujimave
Páči sa mi táto hra. Mojím hlavným problémom je, ako sa zaobchádza s vernými hráčmi, nemôžem poraziť úrovne na prvý pokus, aby som získal viac mincí za zlatý preukaz, ak mám úroveň 7905.
Celkom dobre ale tie úlohy sú EASY
Hra je dobrá ako koncept aj téma..ale úrovne nie sú vždy jednoduché. Je naozaj ťažké prekonať niektoré úrovne, ako napríklad 52 alebo 54. A hry by mali byť zábavné a oddychové. Mali by existovať jednoduché úrovne, pretože je to hra, nie život.
Nič moc
Túto hru hrám už dlho a donedávna ma bavila. Teraz je tu výzva, ktorú musíte hrať až 6 dní v kuse. Keď som vo výzve, nemôžem zarobiť hviezdy na zdobenie budov, keď vyhrám úroveň. Ak na konci výzvy nie ste v top 10, nič nevyhráte a ak ste v top 10, odmena je malá. Prečo nútiť ľudí hrať tieto výzvy, keď nemôžete zarobiť starz a za hranie nie je žiadna skutočná odmena? Nie je šťastná.
Je to v poriadku. Ako mnohí iní ľudia povedali, že je určený len pre ľudí, ktorí budú platiť peniaze. Myslím, že o tejto hre hovorí staré príslovie. Blázon a ich peniaze sa čoskoro rozdelia. Áno, bol som hlupák a pravdepodobne sa kvôli tomu zbavím hry. Teraz vám poviem, že ak nás nútite robiť tie turnaje, ako potom máme získať hviezdy? Prosím, zmeňte to!
Chýba slovenčina
Táto hra je skvelá, určite by ste to mali vyskúšať, niekedy to môže byť ťažké, ale bude sa vám páčiť, nehráte ju pravidelne, pretože každý deň dostávame ocenenia
Po aktualizácii hry nemôžem hrať 😥 Austin hovorí, že by som mal počkať na dokončenie sťahovania hry, pretože je to stále 7%!!! Celý čas!!!!!! Strašné!
Download game Catwalk Beauty APK latest version - APKGa ...
Zábavná hra, ale poraziť niektoré úrovne trvá veľmi dlho, ak náhodou nezískate tie správne dlaždice.
Je to primerane dobrá hra ale odporúčam nesťahovať
Nuda. V reklame úplne o inom. V realite rovnaké ako všetky ostatné. Stále dookola hráš to isté, aby si nazbieral pár bodov. To čo ukazovala reklama tam nie je vôbec nikde. Táto firma je fakt len odrb. Žiadna ich reklama nie je pravdivá.
Bola by to dobrá hra, s výnimkou skutočnosti, že neustále podvádza, aby vás prinútila zaplatiť viac. Nepomôže, že váš „hostiteľ“, Austin, pôsobí povýšenecky a mastne. Bohužiaľ, podvádzanie sa zhoršilo a hra sa sprisahala, aby manipulovala s papierovými lietadlami, aby ste zaistili, že nevyhráte. Myslím, že teraz je čas prestať strácať čas touto hrou!! Prijal radu, ktorú ponúka odpoveď. Dostali sme automatizovaného robota, ktorý sa ma pýta na určité otázky, takže nie som na tom lepšie! Stále odpad
Homescapes Hack Generator 2018 Free - CitizenGO
Je to dobrá hra a tiež nám pomáha pri mnohých dizajnoch interiéru... Páči sa mi to.. 👍👍
Homescapes معمولی vwwc
Pohoda
Neustále ma vypína, pretože sviatočná aktualizácia neustále padá.😟 Vyčistil som údaje, vyrovnávaciu pamäť a dokonca som odinštaloval.
V tomto titule pre iOS a Android sa dozviete o najlepšom sprievodcovi a trikoch Homescapes, ako byť najlepší. Nekonečné životy, bomby a
War Machines: Tank Army Game Δράση imc
Po čase je to nuda a jeho furt a fu
Somarina
Už mi je zle z hier, kde nemôžete prejsť levelmi po 50 alebo viacerých pokusoch (doslova dní) bez toho, aby ste zaplatili za nástroje. Odinštalovaný.Odinštalačný program. Tiež nechápem, ako dostanú hodnotenie 4,3. Každá ďalšia recenzia bola 1 hviezdička.
Keďže všetky cesty zákazníckej podpory sú zbytočné a začínajú znova a znova a znova... pýtam sa tu... Náš vedúci tímu je nezvestný už viac ako mesiac. Existuje spôsob, ako môže jeden z aktívnych členov prevziať tím od nášho chýbajúceho kapitána?
Hra bola super,len mi je luto,ze uz treti den mi nejde aktualizovať hru,takze neviem hrat...😐
Úžasná hra bez reklám je taká návyková, že ju jednoducho milujem. Ďakujeme za vytvorenie hry!
Spočiatku bola hra zábavná. Teraz, keď som tu dlhšie, je to hlúposť. Presunutie dúhy na zapnutie nefunguje správne, napríklad posunutie doľava ide doprava alebo hore a potom dole? Páči sa mi vidieť tlačidlo na zrušenie vášho posledného pohybu! Potom to môžem v radosti znova.
Posledná aktualizácia bola celkom dobrá, ale nová aktualizácia nie je taká dobrá. Hra sa nespustí na prvý pokus, vždy najskôr spadne a až potom sa spustí. Keď porazím niektoré úrovne, hra opäť zrazu spadne. Austin niekedy zmizne. Opravte všetky tieto problémy.
Máte možnosť preskočiť celý príbeh. Niekedy chcem len opraviť miestnosť, aby som získal bonusy, aby som prešiel nejakou úrovňou. Niektoré kroky sú také pomalé, priveľa príbehu a nedajú sa preskočiť. Na súťažiach ma spomaľujú aj príbehy. Edit: konečne majú možnosť ich preskočiť. Pekné.. 2. úprava: vzadu, sú tam nejaké animácie, ktoré nemôžem preskočiť. Prečoyyyyyyy
hovadina mne to nejde ani zapnuť hovadina ja idem odinštalovať to ako išlo ale teraz vôbec dačo tam napíšeš po anglicky a potom exit a zapni celu mi tu hru ale bolo to dobre ale teraz neviem čo sa
Aplikáciu nie je potrebné aktualizovať, ale nemôžem otvoriť novú oblasť pre hru, stále to hovorí, že sťahovanie je na 70% dokončené a musím počkať. Ale, už sú to 4 dni a stále to hovorí.. Som naozaj sklamaná😞
Je to naozaj zábavné, ale je to veľmi ťažké!!! Chcela by som vianočne vyzdobiť dom, keďže v skutočnosti nemôžem .... trochu sa na sviatky zmiernite !!! Niektorí stratili veľa vecí a my sa v hlavách vzdávame a hráme hry ... nechajme sa hrať
Zlá skúsenosť na náročnej úrovni. Dúfam, že úroveň nie je príliš ťažká, takže keď nemusíte strácať čas tak dlho
Homescapes Alkalmi kds
Zábavné do chvíle nemožnosti získať hviezdičku..
Inscenované. Mal som túto veľmi ťažkú fázu okolo 3300. Niekoľko dní sa mi zdalo, že je nemožné ju prekonať, a potom po asi tuctu životov mi hra nejako dala viac ťahov a preskočila prvú frázu fázy. Teraz som zase niekde uviazol. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažím, ak sa k tomu hra nerozhodla znova, nikdy neprekonáte úroveň, aj keď na ňu nasadíte toľko zosilňovačov.
Teraz chce odo mňa inštalovať ze nova verzia ale sa mi to nedá nikde nainštalovať
Milujem túto hru, ale medzi turnajmi nie je dostatok času. Dovoľte nám aspoň zarábať hviezdy počas turnajov alebo skrátiť množstvo turnajových dní.
je dnes v hre nejaký problém? vždy, keď kliknem na úlohu, budú mi odpočítané hviezdičky, ale nič sa nestane.
Milujem minihry, toto je prvýkrát, čo vidím, že ste vlastne dali minihry do reklám, hahahhah
Homescapes Hack Guide | Mince a ďalšie cheaty | Adroytip
Hral som túto hru viac ako rok a porazil som tisíce úrovní, aby som zistil, že nemôžem poraziť žiadnu bez míňania peňazí. Je to celkom dobrý algoritmus, ale ocenil by som čiastočné, ak nie úplné vrátenie peňazí z tohto podvodu.
Скачать Free Robux and Premium pred 2021 для Android
Je to naozaj zábavné! Milujem vylepšovanie domu a je skvelé, ako si môžeme vybrať, aký druh nábytku to je. Cena za najlepšiu hru určite!