Post by proviljitisu on Mar 1, 2022 3:58:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل منبع ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
در این بازی نمی توان جایگاهی در جهان کسب کرد
برج دفاعی خوب / ترکیبی بیکار. تنها نگرانی من با آن این است که به نظر نمی رسد شهرهای شما در حالی که برنامه را فعال نکرده اید، پول تولید نمی کنند. این یک مخالف واقعی از عنصر بیکار است.
توسعه دهندگان قلعه را رشد دهید، بعد از اینکه به طور تصادفی بازی را حذف کردم، پیشرفت خود را از دست دادم، از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کردم و می دانم که از چه جیمیلی از بازی نسخه پشتیبان تهیه کردم، اما هر بار که سعی کردم آن را بارگذاری کنم، بازی به من گفت که هیچ نسخه پشتیبان از بازی پیدا نشد. سرور لطفا کمکم کن..
Grow Castle - Tower Defense Arked goms
بازی جالبی نیست
عالی ❤️
باید بگم... حیران شدم! هرگز انتظار نداشتم این بازی اینقدر سرگرم کننده باشد. من آن را شروع کردم فقط به این دلیل که یک روز حوصله ام سر رفته بود و ناگهان متوجه شدم که عاشق این بازی هستم. نظرات منفی را نادیده بگیرید زیرا آنها احتمالاً معنی بازی TD را نمی دانند
Grow Castle - Tower Defense Arked xddo
من حله😒 ندارم بنویسم وقت میگم خیلی عالی بود😀😀😀😀
مزخرف
حوصله سر بر ترین بازی دنیاست هرگز تموم نمیشه
کاراکترها در شروع هر موج بسیار آهسته حرکت می کنند تا جایی که قبل از رسیدن به دشمنان ناپدید می شوند، باید به روز شوند، سپس رتبه خود را به 5 ستاره تغییر می دهم که عاشق این بازی هستم.
این بازی به دلیل اینکه در واقع بسیار سرگرم کننده است تا زمانی که متوجه شوید که هیچ تلاشی برای آن انجام نشده است ناراحت کننده است. هر دکمه دارای یک تراکنش کوچک در پشت خود است.
بازی در حال حاضر برای بازیکنان موجود غیرقابل بازی است، من در 53000 سطح هستم و آنها آن را دوباره متعادل میکنند تا جایی که شکست دادن یک موج غیرممکن است، حتی اگر 60% تکرار را انتخاب کنید. بر اساس آنچه که من می بینم، تقریباً 1 تریلیون طلا لازم است تا شخصیت من را به اندازه کافی تقویت کنم تا دوباره رقابت کنم. یعنی حدود 500 روز ماینینگ. لطفا رفع کنید
iOS نسخه مود شده سالم و تست شده.
شکسته و کالسکه. ردیاب کلیک خودکار "Where is the Hero" کار نمی کند و من نمی توانم از آن عبور کنم. شرم آور است زیرا این یک بازی سرگرم کننده است. من نمی توانم این بازی را توصیه کنم.
من از سال 2016 این بازی را بازی می کنم و آن را دوست دارم. من آن را به صورت مذهبی بازی نکرده ام، اما همیشه روی گوشی من بوده است و این واقعیت که پیشرفت من ادامه دارد، من را خوشحال می کند. این بازی با فصلی، درخت مهارت، آیتم های مجهز، تبلیغات و همچنین نقشه های دیگری که به آنها دسترسی دارید، بسیار عمیق است. من هرگز این بازی را دوست نخواهم داشت.
نمیتوانم به فروشگاه وصل شوم، بنابراین نمیتوانم نبرد خودکار انجام دهم یا کارهای مهمی را که برای پیشرفت به آن نیاز دارم انجام دهم، ایده بازی را دوست دارم، اما میزان امواجی که میتوانید پیشرفت کنید، احمقانه است، مثل اینکه در ابتدا 130 هزار موج زدم. زمانی که آن را نصب کردم و این بالاترین موجی است که در یک بازی به دست آوردم یا حتی می توانم به آن فکر کنم، برای رسیدن به مراحل بالا می توانید اجازه دهید یک شبه خودکار شود! امواج باید کمی سریعتر سختتر شوند تا چالشبرانگیزتر شوند، بنابراین خستهکنندهتر نباشد، اما سیستم تابلوی امتیازات را دوست داشته باشید، رتبه جهانی میدهد.
سلام، من مدت زیادی از طرفدار بازی شما هستم، اما بعد از مدتی کمتر آن را بازی می کنم، زیرا بازی حس جدید خود را از دست داده است، زیرا تقریباً همه چیز را برای برج در بازی خریدم، به جز چیزهایی که آن را ساخته اند. اشتباه بیشتر مرا اشتباه نکنید من نقاط ستاره را به عنوان چیز جدیدی دوست دارم فقط نمی دانم چگونه در هر 1000 موج 1 ستاره می گیرم زیرا باعث می شود همه چیز برای همیشه طول بکشد و اینکه چگونه سنگ های جهنمی غیرممکن است برای به دست آوردن و بدون قهرمان های جدید، خسته کننده می شود
مغازه لباس فروشی درست کار نمی کند. بازی رو برای همیشه فریز میکنه و باید ریستارتش کنم.
بازی سرگرم کننده است تا هدیه ای که باعث می شود قهرمان را پیدا کنید. این به شما فرصت می دهد و اگر قهرمان را پیدا نکنید باعث می شود منتظر بمانید. شما نمی توانید از آن بگذرید و نمی توانید کار دیگری در بازی انجام دهید. شما باید بازی را باز داشته باشید و 5 دقیقه بین انتخاب ها باشد. یک بازی خوب سریع بد شد که باعث شد آن را حذف کنم.
عالی بود
مشکل اصلی این بازی این است که تمام ویژگیهایی که آن را قابل بازی میکنند نیاز به پرداخت دارند، آن هم بسیار بزرگ. در اصل بازی بیکار است، اما برای بیکار شدن باید هر چند ساعت یکبار مبالغ متوسطی را پرداخت کنید تا زمان بیکاری بیشتری داشته باشید. من با پرداخت برای باز کردن قفل دائم مخالف نیستم، به خصوص اگر بازی دارای ویژگی های لذت بخش زیادی باشد، اما این بازی بسیار ابتدایی است و فقط به عنوان یک قاتل زمان برای 5 دقیقه هر از چند گاهی قابل اجرا است. برای چنین هزینه بالایی برای بازی آن ارزش آن را ندارد
بازیه خوبو الیه دختر برای رل زدن بزنگه ۱۵سالمه۰۹۳۸۹۲۸۸۶۱۹
Grow Castle - Tower Defense Arkadne igre gui
بازی بسیار خوبی است اما قسمت شهر تا حدی خسته کننده است
خیلی ممنون که به من اجازه دادید خریدم با تاخیر انجام شود و بعد شما بچه ها به من کمک کردید که خریدم را انجام دهم ممنون، همچنین این بازی واقعا سرگرم کننده و شگفت انگیز است و مفهوم منحصر به فردی دارد.
بدهی چون کارگرها وقتی تو بازی نیستی پول جمع نمیکنن 😑 همه این مشکلو به صورت خارجی یا ایرانی بگن
واقعاً بازی خوبی است اما خسته کننده می شود اما من هنوز بازی می کنم و شما هم باید بازی کنید
Grow Castle یک بازی دفاعی، برای محافظت از قلعه و حمله دشمن است.رشد کردن، می تواند در برج قلعه شکل بگیرد و قهرمان در هر طبقه باشد.پس بدانید همه چیز بستگی به
Grow Castle - Tower Defense Arked xmj
۱۵ بازی برتر Tower Defense (دفاع از قلعه) برای اندروید - لرن ...
درست زمانی که به بازی ملحق شدم با "بهروزرسانی شدیم" ضربه خوردم، بنابراین میروم بررسی میکنم و نشد، بنابراین سعی میکنم آن را حذف نصب کنم و بررسی کنم و هنوز آنجاست.
عالی بود از نظر مندان کنید
بووووو در ابتدا سرگرم کننده است. حدود دو روز پخش شد، سپس این پاپ آپ احمقانه "هدیه رایگان" ظاهر شد. شما csnn خروج یا پرش. این یک بازی شانس تصادفی 1 در 8 است، و هر بار که اشتباه می کنید، باعث می شود منتظر بمانید... مانند قفل شدن از تلفن. من بازی مینی احمقانه را بارها اشتباه گرفتم و اکنون برای 40 دقیقه قفل شده ام!!! پس "بوووووووووو بر تو قلعه رشد کن"
Stickman The Flash Akcja jki
رکورد نصب شده در بازار 3 بنابراین رتبه بندی محدود است. این BS است. من بازی رو از گوگل پلی نصب کردم. به دلیل این اشکال من نمی توانم پروفایل های بازیکنان را در انجمن خود ببینم. من استاد صنف هستم و نمی توانم اعضایم را مدیریت کنم. این را اصلاح کنید و من امتیاز خود را افزایش خواهم داد. در غیر این صورت حذف نصب خواهم کرد.