Post by proviljitisu on Mar 1, 2022 4:08:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crying Suns ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crying Suns IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több pontot csal ▞▞▞
▞▞▞ Crying Suns 2022 version ▞▞▞
Szeretem ezt a játékot! A grafika gyönyörű és lenyűgöző, a történet izgalmas, és bár elég nehéz lehet, és rendkívül szerencsétlenek is lehetnek, a játékmenet fantasztikus, és mindig szórakoztat! Nagyon ajánlom ezt a játékot azoknak, akik szeretik az űrkutatási/túlélési játékokat – általában mindenkinek.
Addig mulattam, amíg 30 másodpercenként összeomlott. Nos, hát. Módosítanám az értékelésemet, ha a fejlesztők megoldanák a problémát.
Nagyon jól néz ki és jól megtervezett, de az üzeneteket és szövegeket nem lehet elolvasni a mobil verzióban. Nem vagyok benne biztos, hogy az itt elköltött összeget át tudom-e vinni a PC-s verzióra.
Mestermű. Ez minden, ami nagyszerű a játékokban. Kiváló sztori és történetmesélés, a mechanika szórakoztató, komolyan az elmúlt évek egyik legjobb játéka.
Folyamatosan olyan hibába ütközhet, ahol a játék folytatásakor nincs felhasználói felület, kivéve a menü gombot és a kiszürkült csillagtérkép gombot. Szeretem a játékot, de a hiba megnehezíti a játék folytatását, mivel gyakrabban fordul elő.
Crying Suns Strateginiai ynj
Szórakoztató és kihívásokkal teli; a hajócsatákat még szokom, de eddig élvezem az egészet.Csak azt kell kitalálni, hogy mikor a legjobb bizonyos vadásztípusokat és fegyvereket használni. Jelenleg egyfajta permetezést és imádkozást végzek, és mindent megcsapok nekik, amit csak tudunk, ami megfelelőnek tűnik, de pazarló.
Az egyes fejezetekkel való újrakezdés valóban a tapasztalatok alapján történik.
A játék érdekesen indul, kiváló képekkel és látszólag mély cselekményrel, de elejti a labdát, amikor megmondja, hogyan kell kezelni az alapvető mechanikát, és ennek eredményeként előfordulhat, hogy az első néhány küldetésben kudarcot vallasz a játéktapasztalat hiánya miatt. . A kudarc után elölről kell kezdenie, ami elég bosszantó. Jobb bevezetéssel vagy intuitívabb kezelőszervekkel könnyebben megközelíthető. Ha nem bánod, ha a falba veri a fejét, amíg nem sikerül, akkor élvezheti úgy, ahogy van.
A játék története és művészeti stílusa rendkívül jó, de a játékmenet egy óra múlva nagyon unalmas lehet. Ha tudtam volna, milyen rossz lehet a harc, visszafizettem volna a játék árát, de az elején végigolvastam a történetet.
Azt mondják, ez a játék egy modernebb FTL. Az egy pár font volt, így megvettem PC-n, és hamarosan ki is fogom próbálni. De a Crying Suns egy nagyon jól néz ki játék, nagyon szórakoztató újrajátszhatósággal a világ számos eseménye miatt, de ami egy sci-fi balek számára a legfontosabb, tökéletes atmoszférát és hangsávot kapott. A történet is nagyon érdekes, kíváncsian várom, hova vezet
Szórakoztató és izgalmas. Az űrcsaták azonban ihletetlennek tűnnek
Egyáltalán nem lehet menteni, így a haladás elveszik. Nagyon ismétlődő. És nincs frissítés.
Eddig nagyszerű... Kicsit kiszámítható, de szórakoztató.
3 vagy 4 csatában voltam, és MÉG MINDIG nem értem, hogyan kell harcolni. Úgy teszek, ahogy írja, de az esetek fele nem teszi meg azt, amire szükségem van. Nincs oktatóanyag! A lehűlési idők nevetségesek! Akár 20 másodpercig?! A megkeresett selejt és a cuccok vásárlásáért fizetett ár aránya túl kevés. A párbeszédpanel túl kicsi a telefonon. Annyira szeretném szeretni ezt a játékot, mert a sztori jó, a grafika (művészet), fantasztikus és a játék menete nagyon szórakoztató lehetne, ha nem lennének a fent említettek.
Nagyon klassz játék, remek egyensúly és nagyon csiszolt. Több játékelem, és mindegyik nagyon klassz, és minden szépen összeáll. Ezt a játékot először PC-n játszottam egy ideje, amikor még a kezdeti időkben volt, és ez egy kiváló feldolgozás Androidon.
Nagyon klassz játék, de rosszul portolták telefonra. Még a Galaxy 5G Ultra készülékemen is folyamatosan hunyorogva próbálok mindent elolvasni, és nem tudom megmondani, mi történik, amikor az osztagok összezárulnak egymással. Sokkal nagyobb felhasználói felületre és nagyítási/pásztázási lehetőségre van szüksége a csatatéren. Ha ez hozzáadódik, újratelepítem.
Öt percnyi történet-beállítás után végre játszhattam. Sajnos nem volt magyarázat arra, hogy mit tegyek, és a felhasználói felület szövege túl kicsi ahhoz, hogy könnyen leolvasható legyen egy pixel 5-ön. A grafika és a történet ígéretes volt, de mivel nem tudtam kitalálni, hogyan kell játszani, feladtam
Teljesen lélegzetelállító egy mobiljátékhoz! Az FTL alapjaira épít, egy történetet és új játékelemeket vezet be. Érdemes kipróbálni, ha van időd és pénzed. Valószínűleg bő 8 óra játékidő a történet ad vagy vesz és végtelen újrajátszhatóság.
Ez egy jól megtervezett, tematikus játék, amit már PC-n is élveztem. Annyira tetszik, hogy kétszer is megveszem, de sajnos a kezdeti kiadás nem volt kompatibilis az Android készülékemmel. Küldtem a fejlesztőnek egy megjegyzést, amelyben megkérdeztem, hogy felvehetik-e a készülékemet a kompatibilis listára, remélve, hogy néhány hónapon belül eljuthatnak hozzá. De napok alatt megcsinálták. Ez tehát öt csillag a játéknak, de a mögötte álló csapatnak is. A játék részletei és dizájnja, valamint az azt létrehozó csapattal folytatott rövid interakciók között nem is lehetne egyértelműbb, hogy fontosak egy csodálatos munka elvégzése.
Crying Suns Стратегії oklb
Harcba keveredett egy másik hajóval... Nem történik semmi. A játék ott ül, és nem csinál semmit. Bevetettem egy vadászgépet és egy tüzért, és mindegyikhez egy-egy tisztet csatoltam a hálón. A játék rosszul magyarázza el, hogy mit kell tenni, és a felhasználói felület mindenhol bonyolult és bonyolult. Dehogy. Eltávolítva.
Nagyon kicsi játékmenet, de ha megszokod, nagyon szórakoztató
Ennek nem volt oktatóanyaga. Úgy viselkedett, mintha elindítaná az egyiket, majd csak jöttek az ellenségek, és megöltek. Fogalmam sincs, hogyan csináljak valamit lol. A csatahajó nyílásai üresek voltak.
Nagyon szeretném megkedvelni ezt a játékot, de a felhasználói felület annyira kicsi, hogy nem tudok túljutni a kezdeti beállítási képernyőn anélkül, hogy ne fájjon a fejem.
Remek játék, telefonon nem ideális.
Soha nem hallottam még a játékról, csak görgetett, és megfogott a leírás és a vélemények, és hú, micsoda játék, a sztori magával ragad, csak beszippantja az univerzumába, a harc pedig sima, igazán gördülékeny és stratégiai értékkel bír. jól! Most fejeztem be a 2. fejezetet, és alig várom, hogy folytassam a játékot!
Remek játékmenet, grafika/sztori. Az egyetlen fenntartás az, hogy képtelenség végigkattintani a fejezet végi elbeszélő darabokat. Többszöri játék után már nem vagyok az a történethez. Az egész játék. Kénytelen végigülni a videókat, eldönteni, hogy lelövik-e a császárt, stb stb., elviselhetetlen.
A hang zökkenőmentes, és élvezhetetlenné teszi a játékot.
Igazán rabja ennek a játéknak, egészen addig, amíg el nem találtam a 3. fejezetet. A nehézségi görbe olyan őrült, amikor eléri a 3. fejezetet, hogy az az érzésem, hogy mesterségesen korlátozták a fejlődést, hogy a játék ne legyen túl rövid. A szektor ellensége szép OP lopakodó és hajó szintekkel rendelkezik. Mivel a hajója minden új területtel újból indul, ez azt jelenti, hogy RNG-t kell darálnia, és imádkoznia kell, hogy kapjon jó fregattokat, selejtet a frissítéshez, és egy jó fegyvert, különben nem fog 3-1-re verni, nem beszélve a későbbi területekről. Határozottan tönkretette az élményt.
Blackthorn Castle Adventure aqn
Nagyon csalódott. Sok beszélgetés inkább egy manga magazin, mint egy játék. A felület nagyon zavaró 15 perc elpazarolt, és a tényleges játék még el sem indult. Túlhangzott
Jól néz ki, de egyáltalán nem tudok rájönni, hogyan kell harcolni.
Azt mondanám, ez a játék nagyon jó a történetmesélésével. Ez teljesen bevonja Önt, és elmerül a világában. A karakterek és az interakciók egy része egészen jól sikerült, de vannak, akik nem annyira. Néhány melléksztori és főszereplők harsányan és ékesszólóan beszélnek, vannak, akik nem annyira (sajnos volt, akit az elsőnek szántak, az utóbbit felszámolták). A játékmenet nagyon FTL-szerű, bár vannak jelentős különbségei. Azt javaslom, keresse meg őket maga! 7,8/10
Nagyon szeretném szeretni ezt a játékot, mert fantasztikus előfeltétele és története van. Azonban csak egy szempont van, ami igazán megöli számomra; az űrharc. Attól tartok, unalmasnak, nehézkesnek és egyszerűen nem kielégítőnek találtam. Úgy gondolom, hogy autonómabbnak kell lennie, ahelyett, hogy minden egyes egység műveletét mikromenedzselnie kellene. De hát ez csak az én szerény véleményem. Szégyen, mert ez a játék sok más dolgot is olyan jól csinál.
pls tedd úgy, hogy a játék teljes képernyős legyen, jelenleg például Poco F3-on a játék nem terjed ki az előlapi kamera mögé. ezen a telefonon nincs bevágás, hanem lyukasztó kamera van, így jó lenne, ha a mesterséges bevágás eltűnne a játékból. köszi 👍
Szórakoztató kis gazember, mint a játék... egyszerű történet, érdekes mechanika
Ehhez a játékhoz komolyan kell egy tutorial.
Felülvizsgálva: Pixel 3XL-en fut. Futtasson anélkül, hogy bejelentkezne a Google Playbe a játékon belül, és nem lesz gondja. Nagyra értékelem, hogy a fejlesztők ilyen gyorsan reagáltak az értékelésemre. Az FTL-hez hasonló térképes felülettel játszik, és néhány egyéb elemet is tartalmaz egy ragyogó és gyönyörű játékélmény érdekében. A játék betöltési ideje elfogadható, a fájlméret pedig elég jó. A játékban lévő szöveg nagyon kicsi, és nincs lehetőség a szöveg nagyítására. Ez a szem megerőltetéséhez vezet.Ez egy olyan dolog, amit könnyen meg lehet tenni a játék veszélyeztetése nélkül. Javítsd ki és 5 csillagot adok a játékra.
Tényleg, nagyon jó játék. Erősen hasonlít az FTL-hez, ehelyett az "osztagok" (egységek) közvetlen irányításával. A játékmenet sima és egyszerű, de a nyerési stratégiák széles skáláját teszi lehetővé. Az interfész eleinte kicsit sok lehet, de meg fogod szokni. Nagyon szeretem ezt a játékot, és folyamatosan játszom vele.Az egyetlen dolog, amit szeretnék javítani, az az, ha valamilyen okból kapitányt kap, és nincs szabad helye, a játék arra kényszeríti, hogy válasszon kapitányt, akit az újra cserél.
Felidézi az FTL emlékeit, de jobb sztorivonalat, grafikát és több interakciót az eseményeken belül. Örülök, hogy rátaláltam erre a játékra, bár nehéz letenni...
Utálom, amikor a fejlesztők azt hiszik, hogy a mobilra szánt játékuk méltó arra, hogy számítógépes játék legyen. És ez túl sokszor megtörténik az indie közösségben. Már nagyon korai szakaszban követem ezt a címet fejlesztői csoportoktól, és úgy gondoltam, hogy van benne lehetőség, de nem PC-játéknak kell lennie. Megvártam a mobil verzió megjelenését és már az első héten megvettem. Most úgy gondolom, hogy ez a játék sokkal több, mint egy mobiljáték, és szeretném látni a 4K-s monitoromon. Viszlát pc-n!
Nagyszerű játék, még mindig keményen kell futni az eredményekért. De még mindig sok a hiba, a hajó és a harci UI trigger az üres jelenetekben, az ellenséges hajó felhasználói felülete nem jelenik meg teljesen. Javasoljuk, hogy a találkozások után engedélyezze a második kapcsolatfelvételt a hajókkal, hogy korábban az erőforrások vagy készségek hiánya miatt lezárják a véleményt. És az adatok biztonsági mentése.
Szuperszórakoztató játék sok ingadozással, némi mikromenedzselés a vadászhajókkal a helyes megoldás érdekében, de találtam néhány szilárd stratégiát a folyamat során
Vidám, szilárd.
(Szerkesztett) a játék birtoklásának első hetében volt egy játéktörő hiba, amikor nem lehetett semmit kiválasztani a játék főmenüjében, így gyakorlatilag megszűnt a játék lehetősége. Nos, ez megoldódott. Most van egy új hibám. Semmiféle hang nincs. Igen, az összes hangbeállításom BE van kapcsolva és maximális hangerőn, de a játék továbbra is 100%-ban néma. Nem számít, hányszor próbálom bezárni és újraindítani a játékot, továbbra is így van. Kezdek azon töprengeni, hogy képes leszek-e valaha megváltoztatni az 1 csillagos értékelésemet...
Soha ne játssz ilyen játékokkal. De valami megakadt benne. Miközben csak egy óra alatt jöttem rá, miért szereti mindenki, és miért pont 4,8. Pihentető, mégis akciódús. Gondoljon a modern sakkra menő sci-fi skinnel és zseniális zenével. Azonnal rajongok!!! Újraszerkesztett értékelés 4 óra múlva... Zseniális játék vedd meg!!
Hát ez sokkal jobb mobilon. A pixel művészet és a nagy ablak az univerzum megtekintéséhez. Mobilon jobban működik. A játék szórakoztató, és egy bővülő története van, amely azután is folytatódik, hogy meghalsz, és meghalsz. Egy futás körülbelül 15-20 percig tarthat. Tökéletes ebédszünetre.
Az egyik legjobb játék az App Store-ban, a sztori stílusa és a testreszabása nagyon jó, nagyon szeretek jó tiszteket szerezni bolygóexpedíciókra, csak az a panasz, hogy nem szeretem a harcot, és inkább valami hasonlót szeretnék az FTL-hez
Szuper móka. Néhány nap alatt leégett. Remek történet és akció.
Ragyogóan kidolgozott játéknak tűnik egy nagy képernyőre, például egy PC-re. A Mobile-ban azonban a felület és a szöveg túl kicsi ahhoz, hogy néhány percen túl kényelmes legyen használni
Béna.
Kiváló történetmesélés és igazán szórakoztató és érdekes játékmenet. Pixeles formában is pompás.
Crying Suns Strategie mzsf