Post by proviljitisu on Mar 1, 2022 4:18:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné všechny ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Hra byla zpočátku zábavná, ale po chvíli se vše masivně zpomalilo (stavba, shromažďování prostředků na potřebné množství)... a celkově se to změnilo z přinášení radosti a zábavy na přinášení frustrace.
Zábavná hra, ale žádná podpora nebo systém nápovědy. Nevkládejte peníze do této hry, protože budete očekávat odpověď od helpdesku, když se objeví hra nebo podvádění. To se nikdy nestane. Spolu s bezpočtem dalších kontaktuji vývojáře s problémy, které se objeví a nikdy nedostanu odpověď. Posledních 4krát jsem se pokusil kontaktovat vývojáře s problémy. Žádná odpověď. Ne pomalá odezva, ale doslova žádná odezva. S hráči se to stalo běžným vtipem, že je to tak špatné. Hrajte zdarma, ale nepumpujte peníze do nefunkčního systému
Po prvním měsíci hraní jsem nechal 4 hvězdičky. Po téměř roce hraní až na 2 hvězdičky. Při bojích s jinými národy je spousta chyb a zpoždění (Void Wars). Naše jednotky byly po několika aktualizacích vynechány a nikdy nebyly opraveny. Vývojáři se soustředí více na zbytečnou grafiku než na samotnou hru a pokud máte nějaké problémy, hodně štěstí, když dostanete odpověď od kohokoli z Camel. Také... pokud neutrácíte peníze nebo jste příležitostným hráčem, tato hra rozhodně není pro vás. Necháte se sežrat zaživa.
Velmi návyková hra. Chvíli trvá, než seženu nějakou pomoc, když jsem se odvázal při nehodě. Ale už je vše v pořádku. Změna z 5 hvězdiček na 3 hvězdičky.Protože všechny akce jsou pro společnost, aby vydělala peníze, a ne vám pomohou hrát skvělou hru. Musíte utratit spoustu peněz, abyste skončili na vrcholu událostí, pak se cena, kterou dostanete, ani neblíží té, co jste utratili. V obchodě si můžete koupit mnohem více, než získáte z odměn. Takže mé utrácení za akce přestalo, dokud nebudou dávat lepší odměny.
Nejlepší
Hra je opravdu skvělá. Pro jednou nejsou balíčky tak drahé jako některé jiné hry, které jsem hrál (méně věcí za stejnou cenu). Tři věci, které mě trápí, jsou, jak dlouho trvá načtení hry. Další věc, která mě rozčiluje, je, že mě někdy hra náhodně vykopne na domovskou obrazovku. A nakonec cenzoři. Bože hrozní cenzoři. V jakém jazyce je „události“, „tvorba“, „hra“, „je“ a „wh“ nadávka, kterou je třeba cenzurovat? Jmenuji se BigDogg1269 z 217
První dojmy jsou takové, že se jedná o solidní hru typu stavitele základů Zombie podobně jako ostatní. Zdá se však, že hra má v některých oblastech větší hloubku ve srovnání s některými dřívějšími hrami, jako je Dead Zone a Zwar. Podobně jako Zombie Seige, ale větší hloubka v budovách a důstojníkech. Další recenze bude následovat s dalším průběhem hry
Zábavná zábava, ale musíte mít čas se do toho vložit.
Jak mohu pokračovat v hraní v těchto úrovních a proč se úroveň prostě zastaví a já budu několik dní upgradovat
Zábavné hraní. Občas trochu matoucí (26. 12. 2019). Tato hra je úžasná! Občas je to tak trochu návykové. Spřátelíte se s lidmi z celého světa a hraní se zdá být 24 hodin denně. Grafika je dobrá a výzvy jsou neomezené. Ve vašem světě je mnoho konkurentů proti vaší alianci, pak můžete vyzvat i lidi z jiných světů. Všechno nejlepší k 2. výročí AoZO. Děkuji za poskytnutí zábavy na mém telefonu. Eric Cartman, #149-CTH
Dost dobrá hra
Spíše dobrá hra. Money ayers mají mírnou převahu, ale mohou to udělat bez utrácení. Zákaznický servis je přinejmenším velmi špatný. Nebyl jsem schopen se přihlásit více než den během velké akce. Odesláno e-mailem zákaznickému servisu a dosud nebylo odpovězeno. Žádnou o dočasný mírový štít. Toto bude opraveno co nejdříve, vrátil bych se k hodnocení 5 hvězdičkami.... v reakci na vaši odpověď jsem poslal e-mail a stále jsem nedostal odpověď
Grafika by měla být přehlednější
Age of Z Origins:Tower Defense حکمت عملی brd
Pěkná grafika, spousta zábavy
Příliš mnoho nabídek, uživatelské rozhraní je ohromující
Dobrá hra
Mám problém s používáním pera Samsung S21 ultra s hrou. Nefunguje to.
Je to dobrá hra
Hra je v pořádku, je zábavná
Pěkná grafika/Základní úrovně by měly být zdarma.
skvělá grafika a skvělé odměny...
Hra je to dobrá ale proč totální čeština? Je tam snad každý jazyk na světě ale čeština ne!
Age of Z Origins:Tower Defense Strategiya kmf
Christmas Fever Cooking Games アーケード uvxt
Jsem z této hry velmi zklamaný. Utratil jsem peníze, abych si hru více užil. Hra pokulhává v aktualizacích a událostech. Ale především, po všem tom čase a úsilí, které bylo vynaloženo, může 24hodinový štít spadnout jen několik hodin poté, co byl aktivován? Když jsem to aktivoval, byl jsem důkladný. ( dvakrát zkontrolované ). Cammel odmítá reagovat na můj e-mail, ve kterém si na to stěžuje a jednoduše je žádá, aby resetovali můj účet do původního stavu. Zdá se také, že se to stalo i ostatním.
Stejně jako většina podobných her je i tato MASIVNĚ placená za výhru. A to ani ve smyslu „no, ale když vynaložím úsilí, pořád můžu soutěžit“, věřte mi, nemůžete. Doslova každý týden akce, které jsou založeny výhradně na nákupech. Udělejte laskavost sobě i své peněžence a najděte si něco lepšího.
Celkově se mi hra a to, jak se hraje, líbí, ale je tu několik do očí bijících nevýhod. Hlavní, co jsem viděl, je, že se jedná o velmi p2w hru, i když pokud se dostanete do dobré aliance, je to částečně omezeno. Také, pokud se dostanete do stresu, snadno si zahrajte tuto hru, protože jedna z mých kamarádek ve hře se ve skutečnosti nervově zhroutila nebo co a její manžel musel v podstatě ukončit alianci.
Možná dobrý, ale bez češtiny mážu
Utrácejte hodně, nemůžu ani otevřít hru...2 roky promarněného času a peněz. NEHRAJTE toto vyhozené peníze
Nejste si touto hrou ještě jisti, až se dostanu dále
Od nedávných aktualizací tato hra hodně padá. Předtím to bylo dobré. Gratulujeme, po vánoční aktualizaci se již nenačte, po 1 roce hraní. Zlomil jsi to. Vedlejší hry padají, hlavní se nyní nenačte. Neztrácejte čas ani peníze na to. Je zřejmé, že tito vývojáři neposlouchají.
Ubohé. Vývojáři se více zajímají o přidávání vizuálních „vylepšení“ než o opravu toho, co je rozbité. Cenzor chatu je celé měsíce nepořádek a nic s tím nedělá. Zde je krátký seznam slov, která nemůžete vyslovit, ale je jich mnohem více: hra, server, událost, led. Jakékoli slovo obsahující 'wh' 'je' 'ice' 'av' 'bi' 'ur' atd. atd. bude částečně cenzurováno. Ve hře postavené na aliancích a komunikaci s ostatními je to nepřijatelné, ale oni nedávají _____!
Kdybych tomu mohl dát nula hvězdiček, dal bych to. Dostupnost teleportace po mapě může být užitečná, ale také umožňuje velrybám obíhat a prostě zničit jakýkoli váš pokrok, pokud nebudete štít 24 hodin denně, 7 dní v týdnu tím, že zaútočíte 10+krát za méně než 30 minut. Čím vyšší úrovně se dostanete, tím drastičtější jsou náklady na vylepšení vaší hlavní haly a tím je pravděpodobnější, že ji nikdy nedosáhnete, pokud se s ní nepojíte nebo netaháte po ní. Dejte si pozor na do očí bijící sbírání peněz.
Age of Z Origins:Tower Defense Stratégiai játékok gwr
Nejlepší