(Android/iOS) Fruit Puzzle - Link Line кодове неограничени скъпоценни камъни
Mar 5, 2022 12:15:30 GMT -5
Post by geipescoranboy on Mar 5, 2022 12:15:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Puzzle - Link Line ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Puzzle - Link Line IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Puzzle - Link Line 2022 version ▞▞▞
Беше добър за първите 7 игри, всичко след това беше реклама. Деинсталиране.
Харесвам тази игра много, но съм останал на ниво 337. Третото емоджи не се появява.
След ниво 800 те правят fradu, за да не завършат нивото, много добавяне, но е лесно да се играе добра игра, но cheeting
Shadow Knight Ninja Fight Game Action pkt
Проблем с ниво 337.......не може да продължи с играта, тъй като показва 3 птици, но се появяват само 2 птици.
Харесвам играта, НО броят на рекламите в тези игри, макар и вашите да са само за секунди, наистина развалят удоволствието. Защо не можем да печелим награди, вместо да трябва да плащаме през цялото време? Платете, за да изпразните сандъка, плащайте, за да отворите прасетата си за награди, които сте спечелили...не цялата си игра, но почти всяка, която играете
🤗..Забавна..😀
Забавно и пристрастяващо, но специфичните за цвета кошници са изключително трудни за вкарване на плодовете
Как се минава на ниво 751? Децата зациклиха и не може да продължи... Дайте съвети...
Супер!
Fruit Link - Line Blast নৈমিত্তিক duh
Не много интересна игра
Забавно е, но твърде много помага...
Смешни, но твърде много и твърде дълги РЕКЛАМИ
Не мога да се свържа с фейсбук, дори на 60-то ниво съм на тренировка и тази игра е за деца около 4 години. Тотална неприязън. Мислех, че е по-добре. Далеч от моето мнение, когато започнах да го играя.
сладка игра, но единственото ми оплакване е, че не ви позволява да държите самохвалките. Харесайте го иначе.🐱
Fruit Link - Line Blast Casual xkle
Сладка и невероятна игра!
Играта е добра, но изобщо не е предизвикателна. Моля, включете още предизвикателство в тази игра. Благодаря. 😉😉
Приятно е да се играе с деца, за да разберете цветовете. Добра игра пълен timepass за тях
Наистина е забавно. Смешно е, когато плодовете удрят горилата. Другият характер на. Наистина нямам нищо против рекламите. Това е, което прави игрите безплатни. Благодаря за забавната игра.
Тази игра е много лесна, така че това не е толкова приятно. Това трябва да е малко трудно.
Тази игра е наистина много сладка, пристрастяваща и премахва стреса.. Тя е доста различна, дори по-привлекателна от други подобни игри, поради тези сладки нива, които не са твърде трудни.. Наистина много много релаксираща.. Просто обичам тази игра твърде много❤️
Забавно е Отморява
В момента съм на ниво 337 и се опитвах да играя, но 3-та маймуна не се появява никъде. така че ще деинсталирам същото.
Аз съм заседнал на ниво 929 от седмици. Сега ще деинсталирам
Много ми харесва тази игра, но изглежда има проблем с ниво 100. Когато се присъедините към 3-те плода, тя ви дава повече ходове, но тогава на екрана няма нищо освен камък и рози. Няма плодове, които да съвпадат, така че не мога да стигна повече.
Много ми харесва играта
Харесвам това приложение, но актуализациите са твърде бавни, изчистих 1300 лв. преди 2 месеца, но все още чакам следващото ниво.
Тази игра има проблеми, след като стигнете до ниво 34. Толкова много пъти ме изгони, че ми писна и я де_инсталирах. Все пак наистина се забавлявах
Ужасно силни и чести реклами!
Zadovolitelna e pres svobodno vreme da se zanimavaw
Толкова съм влюбен в тази игра, че ви държи заети, дори ако загубите, просто се върнете и опитайте отново, благодаря ви много, че имате плодов пъзел в Google Play Store, много е забавно
Като детска игра възрастните се отегчават повече, хубавото е, че няма прекъсвания като реклами
Актуализирам моя преглед. След 830 нива приложението започна да действа. Цветните шапки не работеха правилно и приложението започна да замръзва и нямаше да се възстанови, принуждавайки рестартиране.
Няма повече нива, моля поправете, обичам тази игра и сега се страхувам, че няма да мога да играя
Много е занимателна. Увличайте бързо.
Хубаво е, премахвайте стреса и се наслаждавайте на всяко предизвикателство
Твърде много реклами.
Fruit Puzzle - Link Line Казуални akn
Fruit Link - Line Blast معمولی llm
Абсолютно брилянтната игра обичам много пристрастяваща, само надолу падането е за много реклами. Сега съм на ниво 1339, невъзможно е да съм в нея в продължение на седмици, ще я деинсталирам. Мисля, че се подиграва много до трудно, няма достатъчно животи, за да победя играта
ниво 337 изглежда има грешка. Не може да бъде завършен. Той иска да освободи 3 птици, но показва само 2 от тях. Така че деинсталирам играта, но до 336 играта е интересна.
самата игра е много забавна, но реклами след всяко ниво и не ви позволява да пускате музика по време на играта. спира музиката след всяко ниво
Като цялата игра е супер но прекалено много реклами...!🙄🙄
Страхотна е
Тази игра е само скучно време. Много ми е скучно от тази игра, защото днес стигнах до ниво 89, но играта е толкова ясна, колкото и в началото без предизвикателства нищо. Отвратителна игра и ще деинсталирам това приложение
Харесвам тази игра, но като много други има твърде много реклами. Много разочароващо.
обичам тази игра, аз от една страна нямам нищо против множеството реклами, защото ми позволява да получа специални бонус парчета, за да продължа да играя. забавно релаксиращо и някак си всеки пъзел е различен по някакъв начин. струва си времето!
твърде много реклами, но е забавно да се играе
Забавна е
забавно е.... но не мога да видя истинския си резултат, освен звезди, които дори не се знае колко са вече, тъй като нивото ми е! Благодаря все пак
Играта се забива непрекъснато
Не изтегляйте. Рекламите убиват забавлението. Загуба на време.