Post by geipescoranboy on Mar 5, 2022 12:27:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Zelo zabavna igra. Zasvojenost. Ni preveč dodatkov Edina težava, ki jo imam, je, da sem imel pogodbo sto nekaj in sem dobil nov telefon, tako da moram zdaj začeti iz nič?
Uživam v tej igri, toda po igranju več stopenj se je majhna pika, s katero upravljate svoj lik, začela držati na mestu in mi omogoča, da izgubim!
Stealth Master: Assassin Ninja Toiminta blu
Samo še ena igra, ki vam omogoča neprekinjeno gledanje oglasov. Ni vredno vašega časa.
Ta igra se je zagotovo zelo izboljšala, odkar sem nazadnje igral, kar je bilo precej dolgo nazaj, veliko je oglasov, vendar je to pri večini iger zdaj, vendar mislim, da je vredna, ker je, ko dobite misije, zelo zabavno.
Igra je OK. Negativna točka je, da je po tretji nemogoče dobiti kože, tudi na skrinjah po 3 oglasih. Ima pa dobro igro in grafiko.
Na splošno je koncept te igre zelo dober. Vendar pa ni dovolj variacij med ravnmi in moralo bi biti več povečanj, na primer tista, ki vam omogoča, da izbirate med vsemi močmi, ne samo tremi itd. Ta igra ponavadi uporablja veliko baterije, zato je dobro, da to igro igrate le, če imate na voljo polnilnik.
Ne bo se naložilo. Samo sedi na nalagalnem zaslonu in če kliknem na zaslon, samo zapusti igro. To težavo bi morali odpraviti. Trikrat sem ga odstranil in znova namestil, da vidim, če bi to pomagalo. Šel sem celo tako daleč, da sem izklopil telefon in to ni pomagalo. Res bi rad igral to igro. Zato vas prosimo, da odpravite to težavo.
Absolutno super vse, všeč so mi novi liki. Komaj čakam na več likov, tudi pvp način in missons. Prosimo, prenesite to igro.
Omogočiti mora shranjevanje shranjenih podatkov v Google Cloud. Ko sem zamenjal telefon, sem izgubil ves napredek in denar
Po posodobitvi vas prisili, da porabite žetone. Zaradi tega bi kupil eno veščino, nato pa zaprl. Ponovno ga odprem, imam 20 žetonov, vendar se zdi, da se spomnim, da sem enega že kupil. Spet sem kupil enega in se zapre, zdaj z dvema veščinama. To je delalo do stopnje 2, zdaj je težava, da stane 25 žetonov za stopnjo 2, jaz nimam toliko, vendar se igra tega ne zaveda in še vedno želi, da uporabim 20 žetonov, ki jih je dala. Tako da zdaj ni poti naprej. Ko sem imel veliko, sem moral začeti znova
Zabavna igra, vendar ZELO preveč oglasov. Največja težava je, da moraš gledati oglase, da dobiš določene nagrade, s čimer sem v redu, vendar so pogosto oglasi, ki so samo posnetek zaslona in se ne končajo, tako da ne moreš prejeti nagrad. To je zelo frustrirajuće in zaradi tega želim prenehati igrati igro, ne glede na to, kako zabavna je. PROSIM, NAREDITE NEKAJ!!!
Začela se je dobra igra, vendar se je po skoraj neznosnem številu dodatkov igra ponavljala. Tudi po zaslužku dražjih znakov. Kar naj bi moral imeti politično zvezo
Oglasi po vsaki stopnji so zelo nadležni, vendar še vedno uživam v igri. Vendar sem odklenil vse običajne znake. Vsi liki na ravni šefa imajo 60-odstotno možnost in že nekaj dni in še vedno nisem dobil novih likov. Zelo nadležen
Naj začnem s tem, da se igra zdi zabavna v 10 minutah, ko sem igral, težava je v tistih 10 minutah, ko sem gledal 30 oglasov, ne hvala. Ne razumem, zakaj je to postalo normalno za mobilne igre, vendar če se to ne spremeni, tega ne bom priporočal
Nimam pritožbe, prej idejo. V času, ko se alarmi sprožijo. Obstajati bi morala policijska funkcija, kjer imate določen čas, da ubijete in pobegnete iz tega nadstropja. Če tega ne storite, bo prišla policija in vas poskušala ubiti. Toda policiste bi bilo težko ubiti. Jaz ljubim to igro. 💕
Izgleda kot nekaj, kar bi igrali na play station... Odlična grafika, odličen koncept in zaradi tega mi dan hitro mine, ko sem v službi
Obožujete zaostajanje? Sovražiš, ko se igra NE Zruši? Če to storite, je to popolna igra za vas! Včasih lahko doseže 1 FPS in se tudi naključno zruši! Razlog, zakaj ni 1 zvezdice, je, ker je igra zabavna, razen tega.
Igra je neverjetna, toda od nove posodobitve je vsakič, ko poskušam odpreti aplikacijo, samo črn zaslon. Prosimo, popravite to, da ne bo postala razširjena težava.
To je zelo zabavna prikrita igra in to je vse, kar sem si želel, in všeč so mi tudi vsi liki, ki jih ta igra ponuja, pa tudi vsi so edinstveni in imajo svoj nabor veščin. Všeč mi je tudi, da ima like, ki temeljijo na druge franšize, kot sta tomb Raider in Hitman in med nami imposter, se mi zdi, da je bolj prijetno, še posebej, če jih vse odklenete in popolnoma nadgradite, vedno je zabavno igrati, ko vam je dolgčas ali nimate ničesar boljšega za početi
Igra je odlična, ravni so kratke in zadovoljijo VELIKI PROBLEM! je, da je na koncu vsake stopnje oglas ... Raven vam vzame približno 10 sekund za dokončanje. Tako pošteno.... Odstranite oglase na koncu vsake faze, morda na koncu, ko ubijete šefa, predvajate oglas? Mislim, ne bodi tako požrešen.
Stealth Master: Assassin Ninja Akcija mkd
Primoran sem odstraniti to igro zaradi visokih zahtev po podatkih iz oglasov. Drugače pa BRIJANTA igra!
Nekako zabavno, vendar porabite več časa za gledanje oglasov kot za igranje.
Zabavno, uživam ... vendar ne uživam v vseh oglasih! Zato sem ga odstranil.
Zelo smešna in prikrita igra, čeprav jo lahko igrate drugače: samo s hitrostjo tečete skozi njo in pohitite vse.
Dobra igra, vendar jo je mogoče igrati samo z zagnanim blokatorjem oglasov. V bistvu so vsi oglasi z majhno vrednostjo igre. Po nekaj stopnjah postane dolgočasno.
To je res dobra igra, samo še vedno potrebujem približno 30 prostora, da jo namestim, res je dobra, samo ničesar ne želim postavljati ničesar ne morem preveč ljubiti svojih iger, preveč si želim svoje igre ❤️ Igro sem izbrisal zdaj in zdaj ga imam, res je zabavno
Stealth Master: Assassin Ninja Darbības spēles twat
Stealth Master: Assassin Ninja Akcija mkd
Fantje ste tako neumni. Ta igra ima velik potencial in ljudem bi jo lahko všeč, vendar ste postali požrešni. Ko 97% ljudi ni premagalo drugega šefa, delaš nekaj narobe. Razmislimo o oglasu za VSAKO NADSTROPJE, KI GA DOSEŽETE. NIHČE NE ŽELI TAKŠIH OGLAŠEV, DA BI ZASLUŽILI TOLIKO VEČ DENARJA, ČE LJUDJE NE BI ODINSTALIRALI PO 2 RAVENJI!
Pretekli čas bi lahko bil zabaven, vendar ste bombardirani s reklamami! Po 2. stopnji vadnice vas prikrito prosijo, da jih ocenite ... brez reklam do kasneje in potem se naredi vsaka 1-2 ravni ... in 2 reklami za isto stvar 1 video nato drugi lažno predvajanje. ...ne splača. Ne nalagajte ga.
Ta igra je tako kul in vse, ampak oglasi? res. Če želite, da bi v vašo aplikacijo prišlo več ljudi, ne nalagajte oglasov prek oglasa. Škoda, da moram zaradi te težave odstraniti.
Stealth Master: Assassin Ninja Hərəkət uho
Na začetku sem ji dal 4 zvezdice, vendar je v igri veliko oglasov. Več oglasov, ki pravijo zapri/odpri brez časovnika, da ne glede na to, kako dolgo sem čakal, ne dobim bonusa/predmeta, ki bi ga moral imeti. V povprečju je potrebnih 5-10+ poskusov, da dobite običajen oglas. Grozljiva postavitev, zaradi katere neham igrati zaradi čiste frustracije, da ne morem nikamor priti, ne da bi videl 20 neuporabnih oglasov, preden najdem enega, ki deluje. RAZVOJNIKI MORAJO ČIM PREJ POPRAVITI.
ігри для паркування автомобілі Стратегії faxe
PREVEČ PREKLETIH OGLASOV! Jezus Kristus, še nikoli nisem igral igre, kjer po vsakem prekletem krogu pride oglas. Potem je največkrat isti oglas. Daj no ljudje, ne moremo narediti boljšega od tega?
Stopnja 35 je pokvarjena, zaradi česar je sicer zabavno igro nemogoče igrati. Prav tako ni mogoče odstraniti oglasov.
Preveč oglasov. Oglasi po vsem. In zdaj ne morem niti igrati. Zruši se vsakič, ko ga poskušam odpreti. Resnično sem užival v igri kljub oglasom, vendar sem jo zdaj izbrisal, ker je niti ne morem igrati.
Na začetku je bilo zelo zabavno, vendar sem izkoristil vse igralce in prizori so ves čas enaki. Sploh ga ne morem več odpreti, ampak to je v redu, ker sem te stopnje igral že milijonkrat.
Ta igra mi je zelo všeč in dejstvo, da jo še vedno igram po 3. tednu, ko sem jo prenesel, je pravzaprav presenetljivo, ker zelo hitro izgubim zanimanje za večino iger ... Vendar .... nisem bil lahko igram od posodobitve ... Sploh se ne naloži.