(Android/iOS) The Tower - Idle Tower Defense увеличаване на хакване на пари
Mar 5, 2022 12:36:31 GMT -5
Post by geipescoranboy on Mar 5, 2022 12:36:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на хакване на пари ▞▞▞
▞▞▞ The Tower - Idle Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Тази игра е бавна с напредването си, което ви позволява да планирате по-задълбочено игрите си. Много е приятно и бих препоръчал. Всички реклами са по избор в тази игра.
Много бавна с напредъка, но е бърза игра, с която е наистина забавно да се играе в стратегически стил, не съм сигурен как е голяма част от неактивна игра, защото ако погледнете настрани, умрете и след това не постигате никакъв напредък, за да бягате отново
1. Това е защита на кулата, но всъщност не е празна игра. 2. Самата игра е умишлено бавна и трябва да надстроите, за да я ускорите. Повечето от надстройките имат капачки с много ниски тавани, така че трябва да изчакате, за да ги надстроите. По същество всичко, което прави тази игра, е да забавя потребителите, така че те да купуват в игрова валута. Също така НИЩО ново не се случва, след като достигнете ниво 9.
Беше готино, докато не направиха всички неща, които мелите за закупуване. Буквално плащайте, за да спечелите. Деинсталиран.
Тази игра всъщност е доста добра, но много неща се нуждаят от подобрение, а скоростта на играта би трябвало да струва по-малко в лабораториите, но в противен случай удря всички пръстени на добър малък разхищател на време. Може да стане нещо голямо с усилие, юмрук ще бъде тип враг, но както е, това е добре
доста забавна, хладна игра, но наистина трябва да добавите малко информация. Много от тези надстройки са изключително подвеждащи и не правят това, което изглежда показват. Или са толкова малък ъпгрейд или не си струва да се получи. Просто спестявате монети, за да получите множителя, за да загубите цялото това време... той не умножава нищо, просто ви позволява, но умножава наведнъж... което не променя абсолютно нищо, защото не можете да си позволите да направите това.
Цените стават твърде високи в самото начало. Тази игра е практически невъзможна, освен ако не сте готови да преправяте нива и кръгове с часове за много малки надстройки, които по същество не представляват нищо. Понервете малко и може би тази игра ще бъде малко по-забавна и по-малко утежняваща за игра.
The Tower - Idle Tower Defense Simulación uash
Много бързо се повтаря. Почти оставяте телефона си да работи с часове в турнири срещу някого, за да видите кой телефон има по-добра батерия. Освен това играта е много грешна. Имам странен звук, идващ от играта, дори когато музиката и звукът са изключени. Играта замръзва от време на време или рекламите няма да се зареждат.
Hamster Cookie Factory Симулационни tcx
Спрях да играя, защото след часове преминаване през вълни, ако искате да щракнете върху приложението и да направите нещо друго за малко, има шанс, когато се върнете, играта ви просто ще приключи на началната страница. Харесвам игрите на този разработчик, но е очевидно, че те просто се опитват да печелят пари и не се интересуват наистина от полирането (или дори да довършат) своите игри. Предполагам, че не мога да го виня, но също така няма да играя това повече
Не е лоша игра, но не и страхотна. Прогресията е старателно бавна. Надстройките увеличават цената с непропорционална скорост на това, което получавате в замяна, а изпълнението отнема твърде много време. Трябва да надстроите, за да накарате играта да работи по-бързо, за да можете да преминавате през вълни по-бързо. Тази игра е еквивалентна на гледане на боята да изсъхва. Ако ви харесват такива неща, тогава сте победител. Ако това не е вашата скорост, вероятно ще играете тази игра веднъж или два пъти на ден, тъй като е трудно да не се отегчите.
Тази игра има много потенциал! Със сигурност е идеалната основа за мобилна игра от най-високо ниво.
Купих стартовия пакет и пакета Epic за общо ~£33 и всичко беше страхотно, но след това една седмица по-късно отворих играта и тя започна отначало, сякаш не бях купил пакетите или не бях събрал картите в играта или дори играят изобщо. Пълна загуба на пари и честно казано, ако искате да напреднете в тази игра, просто бъдете предупредени, че тя може спонтанно да изтрие целия ви напредък и покупки.
Напредъкът е твърде бавен, стъпките за надграждане са минимални, става наистина скучно
Добре е, но има нужда от няколко промени. Някои бягания могат да отнемат повече от 12 часа и се изпълняват само когато играта е активна. Направете я неактивна игра и я оставете да работи във фонов режим. Нямам цялото време на света да го гледам активно. Освен това наградите от турнирите са ниски, а турнирите са твърде далеч един от друг. Затруднява използването на наградите за надстройки.
Истинска ужасна игра за грабване на пари. Рекламата казва, че получавате 1,5 z вашите приходи, но дава .3 от .5. "Надстройките" са в съотношение .o1-5ish, докато враговете ще скочат с 1.0. Трябва да достигнете ниво 15ish средно, само за да получите 100p от постоянните точки за надграждане, въпреки че удвоява всеки ъпгрейд от 50. Не си губете времето, не си струва опитът.
Обичам игрите, които прави този разработчик. Този наистина надгражда по-старите му произведения. Макар и графично проста, играта има много по-голяма дълбочина, отколкото изглежда на пръв поглед.
всичко е наред. Много непоследователен е основният ми проблем. Можете да умрете при вълна 40 или вълна 4, дори ако купите същите надстройки, които правите обикновено. Нещата просто се чувстват много непоследователни до точката, в която дори не знам как действат щетите на врага. Получавам удар от един и губя едно здраве, а след това ме удря друг от същия враг и губя по-голямата част от здравето си. Много е странно, странно, непоследователно и ми се иска да работи малко по-добре и може би по-бързо, отколкото е сега.
Предишният ми преглед изчезна? Както и да е, 3/5 звезди специално, защото не съществува миграция на запазване/напредък в облак. Ако деинсталирате играта и инсталирате отново, предимствата от $29,99 и 2x $9,99 ще изчезнат. Не мога да играя на друго устройство и да продължа откъдето спрях. В противен случай. Много забавно и може да доведе до пристрастяване.
Забавна игра, но програмистът е лош @ математика. Ако имам 150 щети и 10% допълнителни щети на метър разстояние, целта е далеч и имам максимален обхват или 38 метра, моята нанесена щета трябва да бъде около 720 при максимален обхват, но всъщност удря за 250 ish. Имам екранни снимки и скоро ще имам видео, което ще публикувам на страницата на разработчиците във Facebook, ако не го поправят, за да можете да видите всички.
Наистина забавна игра, но разработчиците са алчни. 10$ за деактивиране на реклами е безумно.
Ще бъде 5, но току-що преформатирах телефона си, само за да открия, че покупките ми са изчезнали. Нямам нищо против да построя отново кулата си и нямам нищо против да спечеля отново всички онези скъпоценни камъни и карти/слотове за карти, но ако купя 2x монети, би трябвало да мога да си я възстановя, ако трябва да си взема нов телефон или дори преформатирайте тока. Самата игра е забавна, дори и малко досадна.
Играта се нуждае от повече карти, ще изброя идеите си за няколко, (имам още МНОГО идеи, уведомете ме, ако искате да ги чуете.) Легендарна карта: Multi-Target, може да атакува множество чудовища наведнъж, lvls 2/2/3/3/4/5 цели. Легендарна карта: Frozen Solid, всички чудовища са замразени на място за определен период от време, задейства се на цикъл от 30 секунди и когато шефът е на 30 метра от кулата. Ниво 4/5/6/7/8/9 секунди. Добавете микро плащания за някои от най-добрите оръжия, начален пакет и усилвател; още турнири МОЛЯ
Голям намек, когато започнете просто да изкачвате абсолютна защита и тръни, ви отвежда по-далеч от атаката
Тази игра е буквално копие на The Perfect Tower, която първоначално беше в Kongregate с части от The Perfect Tower 2, която е в Steam, не мога да кажа, че ще се радвам да има реклами в тази игра плюс всеки път, когато я видя в реклама Виждам откъсване от една наистина добра игра
Пристрастява... бъдете готови да загубите поне няколко часа, играта е толкова забавна
The Tower - Idle Tower Defense Simulación kjra
Напредък yyyy до забавяне. Дори при 1,5x скорост (можете да отидете на максимална скорост).
Много забавно, рекламите се обработват грациозно. Може да е малко мърляво, но нямам нищо против това. Това е страхотна игра за убиване на времето.
Изобщо не е празна игра. Платете, за да спечелите. Играта по друг начин е невъзможна. Повтарящи се повреди без никакви подобрения. Няма начин да ускорите играта по време на тези гриндове. НЕ Е СМЕШНО!
Страхотна игра, много се забавлявах, но описанието на критичната монета е малко объркващо, има ли начин да изясниш какво означава?
Много шлайфане, за да стигнете навсякъде, но забавно. Единственото ми оплакване е, че понякога моята кула просто не регистрира някои от бързите врагове, докато не ударят кулата, дори ако няма други врагове.
Играл съм игри от технологично дърво преди и там забавно, добре обмислено и просто, но тази игра казва IDLE tower.....няма нищо бездействащо в нея, не печелите НИЩО пасивно, така че наричате тази игра празна технически може да бъде обявено за фалшива реклама. Харесва ми, но нещата отнемат waaaaaaayyy твърде много време за надграждане и играта се чувства като рутинна работа и това не би било забавно, надстройките вървят от 1,10,500,2000 и т.н. и печелите около 100 точки в зависимост от това колко високо достигнете. .. скучна работа е........
Много забавна игра, но някакво заплащане за победа.Не харчете монети или пари за здраве или защита, тъй като мащабирането не е балансирано и ще получите 1 изстрел от всичко след ниво 3, без значение какво. Няма силни реклами, което е хубаво, но покупките в приложението са глупаво надценени за това колко малко предлагат. Имате нужда от много повече скъпоценни камъни от това, което ви дават, за да направите живота по-лесен, а получаването на тройни монети не струва 30-те долара.
Много приятна игра, играя нон-стоп от няколко дни... и давам 3 старта поради повтаряемостта и трудността да получавам постоянни надстройки... и бих искал да имам повече от тази приятна музика
The Tower - Idle Tower Defense உருவகப்படுத்துதல் grl
Стартирането е ужасно бавно. Ще играете първите 10-20 нива в продължение на дни. Когато все пак решите да купите нещо, което звучи като страхотно усилване като мултикадър - това в крайна сметка започва с нулев процент шанс и се увеличава с 1 наведнъж. Играта разочарова играча достатъчно, за да похарчи. Ако скоростта беше по-бърза и нямаше толкова лош сигнал, който да дразни играча - може да е добра игра.
The Tower - Idle Tower Defense 模擬 ttk
Все още доста рано в играта, но засега това е наистина добро, предизвикателно TD. Харесвам уникалния обрат, който са направили с играта. Все още не съм виждал в други игри за защита на кулата. Това е страхотна игра за някой, който обича игрите за защита на кулата и иска нещо ново, предизвикателно и забавно!!!!!!!! Надявам се това да помогне!!!
Страхотен, прост, страхотен убиец на времето, ако чакате. Единственото оплакване, което не засяга геймплея, са цените за добавки. 10 $ за деактивиране на реклами е смешно, когато повечето, дори и на висок клас, 5 или 6 $. Това е единственото ми оплакване
Това всъщност не е празна игра, но трябва да седите там и да я гледате и редовно да надграждате.Това става скучно, тъй като ъпгрейдите правят много малко...спестих, за да купя мултишот... до четири рунда, ако спестявам... отключих шанс .01 да се задейства много изстрел. Просто нелепо
Така че самата игра е доста забавна, забелязвам, че най-добрите оръжия могат да бъдат закупени само с валута от турнири, което би било добре, освен че не мога да намеря турнири никъде!!! Разгледах подробностите за приложението, всички страници в играта, дори гледах видеоклипове в YouTube и нищо за турнири, как да се присъединя към тях?!?!?! Освен това играта е доста забавна, може би бих добавил офлайн парични печалби, така че вашата кула да работи на заден план и можете да купувате надстройки за времетраене.