Post by geipescoranboy on Mar 5, 2022 12:39:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Tobu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Tobu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa peňazí hack ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Tobu 2022 version ▞▞▞
Je to veľmi skvelá hra, čo tak multiplayer, aby som mohol hrať s bratom?
Zlé
Toto je pravdepodobne jedna z najzábavnejších hier, aké som kedy hral, okrem toho, že super ťažké misie sú naozaj zábavné
Najhoršia hra, aká existuje lvls, ktorú nemôžete ani prejsť
Je to pôvodná hra? Je to open source? Alebo ste túto hru niekomu predali? Niekto reskinuje a predáva túto hru na niektorých weboch.
skvelé
Všetko je dobré, okrem nákladov na položky s mincami, je to také hlúpe. Malo by byť jednoduchšie rýchlo získať mince.
Nedokážem to ani prejsť cez obrazovku načítania
veľa reklám.videoreklamy. Cool a príjemná hra, ale srsly.VIDEO ADS.
My Brother Rabbit Seikkailu hgch
Hmm zážitok z tejto hry... No keď som si prvýkrát nainštaloval túto hru, nasral som ju, musel som trénovať každý deň a bola to skutočne návyková hra, ale niekedy tam boli také ťažké misie, ktoré nemôžete ani dokončiť, takže na dokončenie používate mince ich a mince jedli naozaj ťažko, ale je to skvelá hra a mali by ste ju hrať 🙂
Grafika je celkom dobrá a celkovo je to dobrá hra
Je to úžasná hra, len náhodne uhádne, kde vaša postava pristane, keď sa budete pohybovať vertikálne
Je to zábavná hra, ale je tu veľa problémov. Neexistuje žiadny tutoriál, neviete, čo robia vylepšenia, nevedel som, že dokonca existujú vylepšenia až do niekoľkých hodín hry. Nemáte zmysel pre progresiu, dajú vám peniaze, ale sú bezcenné, nemôžete si vylepšiť postavu, nemôžete vylepšiť svoju postavu. Pretože nedochádza k žiadnemu pokroku, nepridáva sa nič nové, čo znamená, že hra začne rýchlo nudiť.
Hra vyzerá a znie krásne. Milujem ten koncept. Ale ovládanie je nočná mora. Kedykoľvek sa zavesíte na spodok rímsy, musíte buď klesnúť priamo dole, alebo niekoľkokrát naskočiť doľava. Hroty a spodná časť obrazovky sú nepríjemné a prajem si, aby ste mali viac ako dva skoky. Odomykateľné zariadenia sú tiež príliš drahé.
Hra je zábavná, najmä nekonečný režim. Aj keď je tu problém s hitboxami najmä pri stene. Keď sa snažíte ísť rovnobežne so stenami, nikdy neviete, či sa len pohnete o palec alebo vyletíte ako šíp. Niektoré výzvy sa tiež zdajú byť príliš ťažké, napríklad dokončenie výzvy 15 za 30 sekúnd. Okrem tejto skvelej hry a priateľskej k f2p
Naozaj skvelá hra, myslím, že herný režim, v ktorom je tlačidlo na stlačenie, by bol skvelý
Úžasné hry a skvelá postava so skvelými efektmi. ale hrateľných úrovní je veľmi málo, dúfam, že bude viac štádií alebo úrovní a nový režim.
Náhodne to resetovalo celý môj pokrok. Oprav to.
Keiichi Okabe
Táto hra je perfektná! Presne to, čo som hľadal, a prešiel som množstvom hier. Nejdem do detailov, proste každá jedna vec je dokonalá. 😛
Dobrá hra, ale veľmi náročná, ale bude jednoduchšia, keď odomknete všetky vylepšenia a ninjov
Ninja Tobu Aksyon tpqm
Hra sa tak veľmi nedarí a je nemožné ju dokonca vyhrať, ak je váš jeden pixel taký vysoký, že vám jeden klobúčik rozseká KLOBÚK zomriete, NA AKÝ SMUTOK je vaša hra taká rozbitá
Ninja Tobu Aksyon tpqm
Prenajíma sa sama... ale hra je úžasná! Prenájom ma znepokojuje.
Dobrá hra na skrátenie času
Skvelá hra, pokiaľ viem, iba reklamy na prihlásenie. 5/5
nie zlé
Zlé ovládanie .... a potrebuje aktualizáciu jeho grafiky ... čo spôsobuje oneskorenie pri posúvaní ! Dobrá hra no.!
Ninja Tobu. Videohra. 57 859 ľuďom sa to páči. Páči sa mi to. Páčilo sa mi to. Správa. Raining Shells. Videohra. 3 221 ľuďom sa to páči. Páči sa mi to.
Skvelá hra
Skvelá hra. Určite by to bolo príjemnejšie, keby tam neboli žiadne reklamy a existuje len málo misií, ktoré je naozaj ťažké dokončiť, takže buďte pripravení, ak chcete túto hru hrať dlho
Hral som to na staršom telefóne Huawei môjho brata a je to úprimne skvelá hra. Ale to, že som na čakacej listine, kým sa to stiahne do môjho novšieho Huawei, je len sklamaním... Sú všetky kontroly naozaj potrebné? Nie som bot.
Úžasná hra. Zlá úvodná animácia. môže z toho niekto dostať záchvaty?
Milujem grafiku hry a hudbu na pozadí, dúfam, že pridajú viac Ak by existovala možnosť hry pre viacerých hráčov 1v1, bude lepšie sa baviť s priateľmi tq
Len škoda, že sa naštveš v prvej minúte.
Je to naozaj úžasné a náročné, ale často sa resetuje. v určitom okamihu, keď si to chcem zahrať znova, postavy alebo všetko ostatné, čo som zarobil, sú preč. To je smutné
Hra sa nespustí. Načítava sa, kým sa nezrúti.
Reklamy
Zaplatil som 300 rupií za 700 v herných minciach a suma bola dokonca odpísaná z môjho účtu, ale mince som nedostal, čo je to nezmysel
Hra sa po jednom použití vypne
Nie také dobré, ako som si myslel, že bude
Ninja Tobu Aksyon tpqm
Prial by som si, aby mali možnosť zvoliť si úrovne obtiažnosti.