Post by geipescoranboy on Mar 5, 2022 12:42:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Revived Witch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Revived Witch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné mince ▞▞▞
▞▞▞ Revived Witch 2022 version ▞▞▞
Revived Witch Jocuri de rol lguh
Hra je krásna a má roztomilé postavičky, no môj jediný problém je ten boj, ktorý je buď super ľahký, alebo váš tím jednoducho zapáli nepriateľ a hra je príliš rýchla. Vyzerá to skôr ako príbehová hra (hra plná dialógov vďaka spätným prestrihnutým scénam v príbehovom režime a menšiemu počtu bojov), na začiatku je to dosť ohromujúce, pretože sa do hry len rýchlo zoznámite a v skutočnosti vám veľa nedá. informácie o tom, ako by ste to mali robiť. Len to potrebuje viac interaktívne.
udalosť trvala príliš dlho Regenerácia výdrže trvá príliš dlho, pretože zakaždým, keď si postúpite na úroveň, vaša celková výdrž neustále stúpa a materiály na predmety/postavy sú príliš drahé, neoplatí sa čakať na vašu výdrž/použitie elixírov výdrže pre gacha celkovo je to v poriadku, len podľa mňa je to pre škoda príliš ďaleko, pretože sú tam 2 škoda (80 náhodných UR a 160 bannerových UR), ktoré z toho istého dňa získajú len asi 50 drahokamov, stále je hlavný problém v udalosti a využití staminy / materiálu položky
Obrovská zábava zo zabíjania šéfov. Bol by som rád, keby dali čarodejnici jej vlastný „hlas“, čím by z nej urobili postavu, namiesto toho, aby ju nechali ako uhlíkový výrez.
Nemôžem prejsť cez prihlasovaciu časť, kedykoľvek som sa pokúsil hrať, stále sa vracia do ponuky servera, recenziu zmením, keď to bude opravené, ďakujem
Pixel art je jednoducho úžasný! Hra je však trochu všeobecná a opakuje sa.
Hrá sa od vydania od prvého podujatia, táto hra mala vždy smiešne ťažkosti na pódiu podujatia, upravte si obtiažnosť správne, aby si každý hráč mohol podujatie užiť
Nudná hra, stále sa opakujúca, plná automatickej hry a veľmi oneskorená
Stiahol som si to takmer pred týždňom a každý deň som sa pokúšal hrať, ale stále mi hovorí, že je problém s pripojením, či som na wifi alebo nie
RW si nemôžem užiť veľa, pretože: (1) Je to príliš drsné, najmä na UR a upgrade schopností. (2) Chýbajúca kvalita, ako napríklad žiadne zametanie/zásobovanie, tlačidlo nárokovať všetko, triedenie zoznamu priateľov atď. (3) Rozdiel medzi uzlom je príliš veľký. (4) Hádanka je príliš jednoduchá. (5) Príliš veľa postáv s podobnými schopnosťami, bez jedinečných vlastností. (6) Materiálne štádium vzostupu pre triedu neliečenia je ťažké. (7) atď.; Ale prinajmenšom je yostar stále lepší ako vydavateľ BA Global, ktorý sa neustále snaží odstraňovať zlé recenzie.
Revived Witch Rollespill zwsv
Opravte to, nemôžem sa prihlásiť a vždy sa vrátim na prihlasovaciu obrazovku. Moje spojenie je jednoznačne v poriadku. Opravte čo najskôr
no nemôžem sa prihlásiť! bolo to 3D, nemôžem sa prihlásiť do hry!
Každému svoje. Videl som lepšie hry a videl som aj horšie. Mne ale tento štýl sedí, hoci iným možno nesedí.
Revived Witch Rollimängud pwnm
Zatiaľ je to celkom zábavné, jedinou sťažnosťou je množstvo many, ktoré dokážeme namlieť za deň, keď je tak nízke
Veľmi pekná roztomilá hra, nie toľko akcií, ale to je skvelé, keď nemáte veľa času.
Zatiaľ dobre. Avšak skok sily z jednej fázy do druhej je nerozumný.
Krásne spracovaná hra s vysoko kvalitným umením. Príbeh je zatiaľ dobrý, až na niektoré problémy s prekladom, ktoré som videl a ktoré boli relatívne malé. Battle pass je v poriadku a hrateľnosť je ľahko pochopiteľná. Nepáči sa mi aspekt „budovy mesta“, v ktorom sa človek cíti ako obutý. Celkovo veľmi solídne. Dobrý žrút času s dobrým príbehom.
Rocket Car Ball ስፖርት ewl
Úplne úžasné, odporúčam. Hranie však nemusí byť pre každého.
Každý týždeň vydávaš novú bábiku a je to trochu otravné, ako je ťažké ju získať, aj keď míňam všetky svoje zdroje na ťaháky a dúfam, že si prerobil aj akašu, tá je zatiaľ slabá bez UE, tak dobrý boh žehnaj, je to len môj návrh, ale ak si naštvaný o tom prepáčte
Grafika, zvuk a príbeh sú skvelé, ale po 1 týždni hrania je to mŕtva hra. Žiadna hrateľnosť, len kontrola štatistík. Náklady na výdrž sú vysoké, stačí sa prihlásiť, aby ste vykonali 3 otravné jazdy a vrátiť sa až o 12 hodín neskôr, aby ste urobili to isté, pretože musíte vidieť všetky autobattle, aby ste stratili čas, ale ak nie, hra nebude trvať ani 3 sekundy pri každom prihlásení. Takže v podstate platí za výhru, ak chcete napredovať nákupom výdrže. Aby to bolo ešte horšie, už prvé privolanie udalosti sa musí zľutovať nad novou jednotkou, aspoň mi pomôžte rozhodnúť sa zmazať túto hru.
Štandardné F2P "RPG" (aka nie RPG), s lepším než štandardným príbehom a veľmi peknou pixelovou grafikou. Niektoré úľavy pre tých, ktorí sa zdráhajú utrácať peniaze v týchto hrách, ale v konečnom dôsledku to vedie k pomalému a stabilnému úsiliu napredovať v príbehu. Prieskum je v pohode a bojový systém funguje dobre vďaka obmedzeniam 2 druhov energie.
Boj sa rýchlo zablokuje, vaše auto je kvôli reakčnému času lepšie ako manuálne ovládanie akcií. Príbeh je skvelý, ale veľmi krátky. Príbeh (zatiaľ) sa skladá zo 4 kapitol. Dizajn postáv je trochu lineárny, hoci sú v skutočnosti dobré. Miera platby nie je drahá, najmä pri veľkej ponuke. Ak ste delfín, prinesie vám to veľmi dobrý výnos.
Milujte dej. Príbehové, s PVP k dispozícii. Táto hra vám dáva príležitosť získať hernú menu (duše) na privolanie bez toho, aby ste si ich museli kupovať. Som prihlásený viac ako 2 mesiace a budem pokračovať v hre. Je to brúsne, ale dostať sa cez niektoré miesta, kde uviaznete, je za to obohacujúcejšie.
Úprava mierky je vypnutá. Poviem odporučiť úroveň: Ascension lvl 2, normálna lvl 25. Moje bábiky sú Ascension lvl 4 a lvl 60 a nemôžem poraziť nepriateľov. Všetky veci mojej bábiky sú levelované na maximum a úprimne už neviem, čo mám robiť okrem vyvolávania, keďže vôbec nemôžem postupovať.
Nie som si istý, či je to chyba alebo nie, ale nemôžem prejsť tutoriálom, pretože zakaždým, keď „čarodejnica“ ide hore kopcom, stále stúpa do neba, hru resetujem, ale nič to neopraví
Milujte hru! Trochu nedostatok obsahu a stamina system trochu nasava ngl. Mohol znížiť časovač alebo zvýšiť limit výdrže.
Odkedy sa aktualizačná duša na zrkadle už neobjaví....Poctivo sklamaný z Yostar/pixelneko na záludnom ťahu
Edit: Nedostatok obsahu a stal sa príliš nudným na to, aby ste ho už mohli hrať. Jediná dobrá vec na tom je, že Rate up nebol až taký problém, ale napriek tomu to bola jediná vec, ktorú to mohlo poskytnúť.
Upravené: Nepodarilo sa prihlásiť do hry, čierna obrazovka a návrat na prihlasovaciu obrazovku. Tento problém bol hlásený od januára, no dodnes sa nič nedeje. Zdá sa, že vývojár a krčma ani nekontrolujú spätnú väzbu od hráčov. Pre všetkých nových hráčov v tejto hre nikdy nedobíjajte.
Dobrá hra, ale po niekoľkých týždňoch/mesiacoch hrania sa super opakuje a nudí, nenechajte sa začať s „udalosťami“, pretože sú také ťažké pre hráčov, ktorí nedokážu zvýšiť úroveň svojich hrdinov. Okrem toho super relax a 100% odporúčam.
Krásna hra a veľmi dobrá história, ale vždy na začatie alebo ukončenie boja sa hra uzavrie. Teraz začnem boj s blizzardovým bossom a hra sa uzavrie dialógom, keď sa ukáže biely medveď. Opravte prosím túto chybu, aby som mohol pokračovať v hre 😅
Hra by mohla byť lepšia, páči sa mi nápad, ako sa hra hrá, ale hra je nastavená pre veľryby a krakenov tak, aby sa sami mohli hrať proti veľkej väčšine f2p odpadne, keď spôsobia splnenie každodenných úloh a pvp a malé veci navyše za približne 30 minút. Výdrž trvá dlho, kým sa dostanete späť, pričom väčšina etáp potrebuje 20-40 výdrže na beh, je to trochu pomalé. Bez ohľadu na to, koľkokrát sa to odstráni, vráti sa.
Vždy chyba, keď chcete aktualizovať. Vždy chyba balíka
Revived Witch Role Playing cvhb
No, hra ma nudí, pretože je to len záležitosť simulátora práce v záverečných fázach, kde pre mňa príťažlivosť tejto hry klesá, keďže sa všetko opakuje a stagnuje. Hej, bola to zábava, kým to trvalo, adiós.
Je to zábava! Umenie je úžasné. Jedinou sťažnosťou je, že dizajn mapy je veľmi jednoduchý, čo je nešťastné, pretože zahrnutie tejto hry je to, čo ma prinútilo hru vyskúšať. Gacha nie je príliš zlý, pokiaľ sa ich nepokúšate chytiť všetkých. Môžete získať solídny tím len z bezplatného obsahu a sú dosť štedrí s menami Gacha, ak robíte svoje denníky a pracujete na svojich úspechoch.
Text je na mobile stále príliš malý a niektoré z nich nevidím, napríklad potrebné materiály na vzostup. Neexistuje žiadna možnosť zmeniť písmo alebo zväčšiť veľkosť písma.