Post by diowhizbaulaca on Mar 7, 2022 18:21:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cosmic Showdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cosmic Showdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код безкрайни примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Cosmic Showdown 2022 version ▞▞▞
В дните, когато го обичах, но сега е мястото, където много играчи получиха страхотни артикули. Моите извинения.
Играта наистина е бавна и трудно се влиза в сървъри. Но наистина добър първи поглед.
Не можеше да играе
Сървърът е повреден
Това е много забавна игра, но отварянето на сандъка е да се забави отварянето на сребърния сандък за 3 часа, това е много загубено време, моля, намалете времето за отваряне, благодаря
Не мога да направя обучението и иска да купя нещо в магазина. Не ми харесва тази игра, също така ssundee коригира тази грешка
Би била страхотна игра, ако времето за чакане не беше толкова дълго.
Гледах играта на ssundee и много ми хареса.
не мога да го играя. имам телефон галактика и не ми позволява да се свържа със сървъра, всеки път излиза с грешка
в началото е добре, но винаги пише критична грешка, не знам какво се случи
Няма да ме остави да премина през урока, тъй като замръзва през цялото време.
Моля, добавете 1v1 и coop 2v2 plsssss това е толкова добра игра, но липсва мултиплейър
Току-що получих играта преди няколко минути, исках да играя много лошо, но продължава да казва грешка, проверете вашата интернет връзка или сървърите са заети.
Добавките се появяват по време на дуелиране, имам предвид по време на битка с някои по средата на битката, добавките се появяват, моля, премахнете това🥺🥺
Cosmic Showdown Strategiya vqgr
Не мога да играя играта. всеки път, когато го отворите, получавате „грешка при връзката или сървърите са заети“. деинсталирах го и го изтеглих отново, но пак получаваш същото съобщение. Безсмислено - бих дал 0 звезди, ако можех.Тази игра е наистина страхотна играх я преди да я деинсталирах и я изтеглих отново не ми позволява да играя казва лоша мрежа Проверих си мрежата и всичко беше добре беше играта която не ми позволи да играя не знайте, че тази игра е този боклук, моля, отстранете този проблем
Cosmic Showdown Strategi rimo
Играта е буквално боклук, тъй като сцената на урока е счупена и няма да се зарежда правилно, препоръчвам да поставите менюто преди сцената за обучение, за да се зареди по-бързо.
3 звезди
абсолютна шега, изтеглен и не можех да играя с дни, защото сървърите бяха заети. наистина разочарован
Bro видеоиграта просто не се свързва със сървъра, просто продължава да ме прекъсва
Харесвам тази игра, защото Sundee ми каза да играя тази игра и мога да играя с брат си Харесвам тази игра.
Не инсталирайте те са оставили играта в повредено състояние. Той каза, че вашият интернет не работи, но всъщност техните сървъри не работят
Харесвам го, това е най-доброто нещо, което някога съм играл
Добра игра, но когато се откажа, трофеите ми изчезнаха, това не означава, че играта е за боклук
боклук през половината време дори не можете да направите нищо, защото врагът има претенции над цялата карта
Невероятно е, ако спечеля, разбира се
Играта се срина, когато отварях кутия и когато отворих отново играта, тя беше счупена
Всичко е наред
Когато се опитах да вляза отново, просто ми каза, че интернет връзката ми е изключена или сървърите просто не се интересуват
Моля, fiz it ssundee
Cosmic Showdown Стратегически tgj
Всичко е наред, но не мога да играя, пише, че не мога да играя на моя интернет
Играта е забавна, но е правене на пари. Епичните карти или добрите оръжия не могат да се получат, ако не използвате скъпоценни камъни (които се купуват с истински пари). Това е толкова лошо. Харесвам тази игра, но няма да играя, защото е трудно да спечеля в по-висок ранг, ако не купувам скъпоценни камъни.
играта не работи в момента, няма да ми позволи да играя урока, имам galaxy s9, така че не е проблем с телефоните ми, така че моля, поправете го
не мога да играя играта мисля, че играта е повредена, можете ли да я поправите или искате да играете играта
Ядосва те, но все пак е добра игра
ТОВА Е ДОБРА И ЛОША ИГРА THX TO (ДВОЙЕН СКОК, СУНДЕР И КРЕЙНЕР)
Изобщо не е добре, продължава да казва "не може да се свържем", проверете връзката си, моля, оправете го
Когато се опитате да разширите зоната си и има кула някъде другаде, тя го прави, където не можете да поставите нищо надолу и тази игра е грабване на друга игра.
dis е една от най-пристрастяващите игри, които някога съм играл! продължавайте с страхотната работа.
Сървърите винаги не работят, не мога да вляза.
[3D Platformer] Super Bear Adventure Avontuur vvxy
Не е лошо да го улесните като растения срещу зомбита в космическа версия 😂😂😂😂😂😂😂
Непрекъснато казва, когато се опитам да играя, казва неуспешен мач
Аз съм в сребро 2 и изведнъж спира, тъй като не мога да се бия с други играчи, играта просто чака много дълго и ме отвежда на началния екран.
Не работи, тъй като сървърите винаги не работят и винаги имам пълен интернет. Поправете моля.
Cosmic Showdown உத்தி xmnz