Post by wrathakvitobil on Mar 9, 2022 9:22:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop The Ice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop The Ice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Kodē daudzus punktus ▞▞▞
▞▞▞ Pop The Ice 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir slikta @$$ Es neieteiktu jums spēlēt šo šausmīgo spēli!!!!
Pārāk viegla spēle, tērējot laiku
Tā ir idiotu spēle, kādu esmu redzējis!!!
Labi labi
Tā patiesībā vairs nav jautra un smieklīga, man tas patīk. Man tagad visi mani draugi to spēlē
jūs varētu vismaz ļaut mums izslēgt vibrāciju, kas patiešām izraisa.
Kopumā tā bija jautra spēle, nedaudz izaicinoša, taču tas galvenokārt ir saistīts ar to, ka līmeņi, kuros ir vējš vai grīdas ar trūkstošām/krītošām daļām, ir tik slikti izgatavoti.
tik daudz sludinājumu nav iespējams atskaņot
Kļūdas......!!!!!!!!!! o.0 Uzņēmu ekrānuzņēmumu
laba spēle
Krāpnieku spēle
Man patika. Izpildīti visi 90 līmeņi 🍸🥂🍹🍺🍻
Tā WAAAAAAAAAAAAYYY pārāk aizkavējusies. Turklāt ik pēc 5-10 sekundēm es saņemu sludinājumu. Es pat nejokoju! Lūdzu, izlabojiet to.
Ļoti slikta instalēšana
Kā nebija gaidīts
Pop The Ice Aksyon ujh
Kļūda spēles saglabāšanā.. esmu pabeidzis LVL 77, bet tā joprojām vēlas, lai es spēlēju LVL 75.... vai man ir jāspēlē atkal un atkal.....Novērsiet d problēmu, tad došu 5 zvaigznes....
Pop The Ice Екшън bjq
ļoti atkarību. lielisks veids, kā pavadīt laiku, sēžot gaidīšanas zonā uz ārsta apmeklējumu. ja kādam ir tāds Dr. kā man, viņam ir Pt. jāgaida vismaz 1h. viņš nav fāzēts, kad jūs sūdzaties par gaidīšanu. mans laiks arī ir $$. bet, ja jums ir jābūt atkarīgam no ārsta, jo jums tas ir vajadzīgs, šī spēle gaidīšanas laiku paiet ātrāk. ļoti apmierināts ar to, cik tas rada atkarību.
Jautri. Man patīk šī spēle, tā ir vienkāršota māksla un mūzika, taču viena lieta mani ļoti kaitina. Tā ir vibrācija, kad ledus kubs tiek nomests, jo īpaši tāpēc, ka vēl nav jābūt pogai, lai to atspējotu. Pretējā gadījumā tas ir 10/10.
Es to pilnībā ienīdu. Daudzām reklāmām!!!!!
nevarēja beigt spēlēt. tā ir vienīgā spēle, par kuru es būtu maksājis, ja man būtu nepieciešams
Poda poramboku
Lūdzu, saglabājiet Google Play mākonī
Tik daudz reklāmu
Šī ir lieliska spēle ar ļoti interesantu grafiku.
Lielisks laika slepkava. Laba grafika, laba spēle!
tas ir patiešām jautri, tāpēc es tiešām iesaku iegūt šo spēli!😇🤗
Čau, Fej
Bez komentāriem.
Tā ir ļoti laba spēle Ikvienam ir jāspēlē šī spēle. Tā ir jautra, laba grafika
Es nevarēju atrast šo lietotni gadiem ilgi, kad saņēmu jaunu tālruni, un es to atradu tagad
fwww1qww21××wwwwwqwwwwwww ww×un wwwwwwwwwwwwwwwwwwww bulttaustiņi uz tastatūras, lai aktivizētu pirmo no daudziem mūsu draugiem, un man tas ir vajadzīgs tagad, kad viņa piektais. my out me m6 kjm6j mj7 jj 6um6 uj6 5jy 5hy my 5hg 5g5b 4th 4t that and gt the g try and but. g pa g 5g g. g g t gt gt g gt qeerfg. qeer c.f. ebt3g gag, bet ht4ft4tg435you, ja es varu palīdzēt pirmajam no daudzajiem mūsu draugiem, un man tas ir jānovērš 1 miljona apmērā amiffy ogg hhmutu3mu64hyt3m try 6yyy6yyyyytyyttggggggffffffffffffffffffffv I nee
Tas izdodas
pārāk daudz pievienot, tas sabojā noskaņojumu 😒😒😒😒
Pop The Ice Laga cyvc
Atvainojiet, tā ir garlaicīga spēle
Jautri un prasmīgi izstrādāts.
Nekad neesmu spēlējis
Laba spēle, bet pārāk daudz papildinājumu!!!!!!!
Apbrīnojama spēle! Man patīk grafika, koncepcija un spēle. Man arī ļoti patīk, ka varam kolekcionēt dažādus kokteiļus. Pagaidām šī ir viena no labākajām spēlēm, manuprāt. Man noteikti ir 5 zvaigznes, un es to noteikti ieteiktu.
Sākumā viss bija labi, bet pēc tam, kad esat iesaistījies spēlē, jūs esat tumsā, mēģinot izveidot glāzi, kuru jūs nevarat redzēt.
Man šķiet, ka tā bija laba spēle, man šī lietotne tik ļoti nepatīk, taču es to joprojām spēlētu
Morgz Ultimate Challenge Ajanviete ifx
Yuy
Tiešām kaitina vibrācija
Tas ir oriģināls, kas ir jauki.☺ Bet nepaiet ilgs laiks, līdz tas kļūst garlaicīgi. Ja varat to spēlēt. Bez pārtraukuma spēles vidū. 😡😤 Sludinājuma dēļ!! Grr Es atinstalēju Tas nevar saglabāt manu interesi.
Tā ir izgāztuve
Spēle ir lieliska, taču jums ir jānoņem vibrācija pēc katras kļūmes, tā ir tik nomākta un bez iemesla ēd akumulatoru
Tā ir īsa maza spēle, kas noteikti tika izveidota, lai reklamētu citas spēles. lieliska koncepcija, jautra grafika, bet to var pabeigt vienā piegājienā.
garšīga spēle
Viņš ir labs, bet tā spēle Haji thoduk ...
Ļoti jautri. Tur jūs uz pirkstgaliem!!