Post by wrathakvitobil on Mar 9, 2022 9:43:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SuperStar THE BOYZ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SuperStar THE BOYZ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ SuperStar THE BOYZ 2022 version ▞▞▞
Po zadnji posodobitvi ne morem več vstopiti v igro, vedno se je zataknila pri 99% !! zdaj sem zamudil dogodke in nagrade za vsakodnevno prijavo. upam, da ga boste lahko čim prej popravili, da bomo lahko uživali v našem najljubšem superzvezdniku.
Še naprej se nalaga, ko poskušam zbrati nagrade za dnevno prijavo.. Popravite to🥺
ali gre za odvisnost
Kličejo me "Malo slabo" slabo slabo Nano 단위 Check check check 숨이 탁 막히기 보단 즐겨 Shoot ‘em up 뭐라건 신경 쓰지 않고 (Sway)
Легион войны Стратегии hrzm
Minila sta dva dni, odkar je igra nenadoma postala prazna in se nato sama zapusti, medtem ko sem igral. In zdaj sploh ne morem vstopiti v igro. Zaslon za nalaganje se naloži, ko pa je na pol končano, se nalaganje ustavi in pride obvestilo, ki me poziva, naj poskusim znova. Kako lahko to popravim? Moja povezava je hitra kot običajno
TA IGRO MI JE TAKO VŠEČ, RES JE ZASVISNIK (PRIPOROČANO ZA DEOBIS) Resnično upam, da boste kmalu dali druge pesmi! Najlepša hvala za to igro, končno ~!!! (PS. To igram že skoraj en teden in mi je všeč~!!!🥳💗🎮🤩)
Dal bom 5 zvezdic, če bo dalcom izdal superstar kocko
lol fantje nikoli ne morejo premagati haknyeona, on ima vse R karte. Samo vprašanje časa je, kdaj jih bo vse nadgradil na 50😭😭
SuperStar THE BOYZ Música hjva
aplikacija zamuja. namesto tega popravite napake.
Razočaran sem, da so minili tedni, odkar se aplikacija ne more odpreti "ostane v 99 %, prosim počakajte". Zato moram izbrisati in znova namestiti, to je nadležno ㅠ. Popravite aplikacijo, vsaka posodobitev naredi aplikacijo takšno.
Po posodobitvi igre niti ne morem igrati, zatakne se, nalaga se neprekinjeno. Frustrirajoče.
To je dobra igra, ki sem jo kdaj igral, VSI STAN BOYZ ZA BOLJE ŽIVLJENJE !!
Karte je TEŽKO POGONITI, a kart je toliko.
Ali lahko prosim odpravite napako?? Na tej točki je moteče
Dobra igra je!!! Ima tedenske posodobitve pesmi, tako da ne bo dolgočasno igrati istih pesmi, vendar sem prepričan, da nikoli ne bo dolgočasno, ker BOYZ SONGSS SO NAJBOLJŠI!! zabavajte se deobis ob igranju igre!!. In tudi vi boste prav tako lahko vedeli, kateri član boyz igra!!(z ogledom logotipa izvajalca ¿ idk, kako ga opisati)
je zelo zabavno in zasvoji tbh ngl
shimjagi boben kick boom boom boom boom, naredi to znova in znova
ta igra je zabavna, poučna in mi je za vedno spremenila življenje. Lahko se počutim bolje o sebi, saj vem, da sem verjetno boljši od vsaj štirih članov boyz. pesmi v tej igri so vrhunske, karte in slike pa so samo... kuharski poljub. nikoli v življenju nisem želel poljubiti igre bolj. hvala za to igro.
SuperStar THE BOYZ Zene ioeo
Igra je zelo kul plus ritem fantovske pesmi, ki mi je zelo všeč💕💕💕👍🏻
vedno se naloži in ustavi, ko je 99 kot s. Poskušal sem cel dan in še vedno ne deluje, zato ponovno namestim to stvar, prosim, popravite aplikacijo
Jaz ljubim to igro! Ampak, imam eno težavo, zaradi katere sem ta 2 dni razočarana. Torej, to igro igram, odkar je ta igra pravkar izšla in jo takoj namestim. Pred 1 tednom sem odprl igro in je pisalo, da se moram prijaviti. Mislim kaj?! Sem se že prijavil. In včeraj sem poskusil odpreti igro in ko se še vedno nalaga, se je zataknila na 99% in bi moral poskusiti znova ... TUDI MOJA OMREŽNA POVEZAVA JE STABILNA!! Rabim, da to čim prej popraviš!! JAZ LJUBIM TO IGRO.
Od zadnje posodobitve nisem mogel odpreti te igre...tako kot tudi SMTown. Odstranil sem in znova namestil in se še vedno srečujem z istimi težavami
Zelo obožujem fantovske pesmi❤💜💛💚
NJEGOVA POPOLNA IGRA
wowwww seru bgt tapi
Res - res upam, da bom lahko vrhunski igralec.. Ampak zakaj ... igram vse superzvezde že dolgo in že igram še enega superzvezdnika, ki zdaj ni imel kot superstar bts in pledis ... in vedno dobim napačno karto in moj čin še vedno ni bil visok.. res upam, da mi daš priložnost ♡
Vsakič, ko se posodobitev izvede, mi aplikacija ne dovoli vstopiti in me usmeriti v Playstore, moram odstraniti in znova namestiti, vendar sem tokrat to storil nekajkrat in še vedno ne deluje, tako da ne morem igrati
Igra je res dobra in zahtevna. Kot igralec Superstar Games od leta 2017 sem res vesel, da je The Boyz v tej igri. Še vedno sem žalosten, da se je končal SSP, vendar je moja glavna skupina zdaj tukaj, zato hvala! V tej aplikaciji ni težav, ni zaostajanja, vse je tako gladko.
še nisem igral, a vseeno dal oceno 5 zvezdic 🤩👍
tbz je najboljši 🤪
PROSIMO, POPRAVITE APLIKACIJO.
En teden je že minil.. Sploh ne morem notri, ker se je zataknilo pri udeležbi, preveč zaostaja
Želim igrati to igro. Predolgo sem čakal na to igro. Ampak ne vem zakaj ne morem namestiti te igre. Piše, da ga moram kupiti.
nalaganje zamrzne pri 99 % od včerajšnje posodobitve, prosim, hitro popravite😭
Še vedno se spomnim, da sem nekoč pustila oceno, rekla, da je vse v redu, samo da bo tako super, če bo tudi za tbz, zdaj pa je tukaj. Tako sem vesela, hvala 😭❤
Super zabavno! Tudi veliko dogodkov
hm, tako da sem že dva dni obtičal pri udeležbi...... prosim, popravite to težavo, res moram igrati to igro </3
Tako blizu sem temu, da opustim to igro. Če ne bi bilo tbz, bi ga odstranil. Že 3 dni se ne morem prijaviti. Veliko obiskov sem zamudil, ker se preprosto ne naloži. Tudi jaz igram ssateez in je čisto v redu. Prosimo, da to popravite čim prej
igra je delovala zelo dobro, dokler ni začela zamrzniti pri 99%, ko sem jo poskusil odpreti... :/
Antagal huhu pindot na pindot na ko