Post by wrathakvitobil on Mar 9, 2022 9:46:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Struckd - 3D Game Creator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Struckd - 3D Game Creator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaator mündid ▞▞▞
▞▞▞ Struckd - 3D Game Creator 2022 version ▞▞▞
suurepärane nimi. nime tähendus on õige. see lööb alati välja, kui panen eseme. ma ei saa seda kasutada. Ma pean oma telefoni alati taaskäivitama.See on hea rakendus, kuid mul on üks probleem, see ütleb "loo oma avatar", kui seda puudutate, siis öeldakse "63 vara laadimine" ja see ei laadi korralikult, see tähendab, et laadimine on väga hilja
Soovin, et saaksin siin seiklusi näha. Kahjuks ei saa ma midagi teha, laadimiskuva võtab kümme aastat!
See on hea rakendus, kuid seal on midagi, mida vajame, st me ei saa mängus mitmetasandilist teha ja vajame sõidukeid, mis sõidavad iseseisvalt, et linnas sõites liiklust tekitada. Seega proovige neid järgmisel värskendusel parandada
See haiseb. See hangub, ei luba mul avaldada ja nüüd ei lase mul mängida, kuigi see on teinud edusamme, kuid mitte palju.Probleem on selles, et selle sõltuvust tekitav, kuid annus ei lase teil teha nii palju, kui palju ma mõtlen midagi
See mängumootor on nii madala tehnoloogiaga, et te ei saa oma objekte luua ega importida, väga halvad töötavad maastikutööriistad ja puudub kodeerimine, kuid üks positiivne on see, et see on mitme mängijaga
See on ainuke mäng, mida olen nii paljude tõrgetega mänginud. Teen lihtsalt ühte asja ja pean KOGU ASI uuesti käivitama!!! Olen seda varem kaks korda mänginud ja see oli täiuslik. NÜÜD, SEE Prügi! Palun paranda kõik vead. Muide, andsin sellele varasema töötamise eest ühe tärni juurde. Lihtsalt parandage see!
Struckd - खेल बनाने कैज़ुअल गेम vzt
Loon 5 mängu ja proovisin seda avaldada. Kui ma seda tegin, siis on kirjas login. Selle asemel seda ei avaldata, see taaskäivitab rakenduse, nii et desinstallisin
Tegelikult mulle meeldib see rakendus ja see on hea mängude looja, mis suudab luua 3D-mänge, kuid tegelikud probleemid on selle juhtnupud ja palun lisage suurim asi, et saame oma mänge Play poes avaldada, laadin selle rakenduse alla mõeldes, kuid seda ei juhtunud nagu nii. Vabandan halva inglise keele pärast.....
Struckd - 3D Game Creator Thông thường aako
Kuigi ma olen sisse logitud, ütleb see pidevalt, et ma pean üleslaadimisel sisse logima või sisse logima. Kui see seda ei tee, ütleb, et ilmnes ootamatu tõrge
Olen kasutanud thappi mõnda aega ja kasutan ka edaspidi, kuid teie rakendus ei tööta minu jaoks, kui lähen mängimisest redigeerimiseni, logo kuvatakse ekraanil ja see jääb sinna
hea rakendus, kuid soovite täiustada ja rohkem graafikat ja tegelasi nagu GTA
Sellel on suur potentsiaal! Armasta vabadust luua ja mängida erinevaid mänge. Tahaks seda Xboxis näha. 🧡 Peale mõne laadimisprobleemi on see hämmastav. Jätkake samamoodi poisid 👌🏽👌🏽 Aitäh
laadimisprobleem ütleb "Palun värskendage Struckd" ja ma arvan, et ma pole ainus, kellel see probleem on, palun parandage see mäng, mulle meeldib see mäng, ma pean kogu oma mustandi lõpetama PLZZZZZ aitäh
Struckd - 3D Конструтор Игр Казуальные oya
See mäng on vinge, jumal tänatud, et see on kõigi aegade enim läbi vaadatud ja lihtsaim mängulooja! Tõenäoliselt peaksite lisama rohkem selliseid asju nagu villians horror ja tõenäoliselt rohkem hooneid! See on väga hea!
Struckd - खेल बनाने कैज़ुअल गेम vzt
Selle pole liiga igav. Kaardi koostamine pole lõbus ja see ütleb, et aeg mängida struckd - 3d. See lihtsalt imeb oma aja raiskamist, kui koostate kaarti, põrandat või muru on raske paigutada ja mäng näeb halb välja. vabandust, kui ma ei kirjutanud asju õigesti, ma olen 8, nii et vabandan, aga ei saa seda mängu hüvasti.
See vajab tõesti paremat optimeerimist
Hea rakendus, kuid ei tööta mobiilis. Mobiilid hakkavad rippuma. Parandage see iga kord, kui proovin sisse logida, öeldakse, et kontrollige olen kontrollinud, parandage see
Üldiselt on see rakendus hea, kuid. Kas saate ühenduse probleemi parandada, kuna minu juures on Interneti-ühendus alati probleem. Kui saate selle probleemi lahendada, annan teile 5 tärni, lisades oma teisele kontole veel 5 tärni.
Mustandeid ei kuvata ja laadimiskiirus väga aeglane!
Parandage vead, nagu näiteks relvateabe seadistamisel, siis pärast mängu salvestamist ja uuesti avamist leian, et muud seaded erinevad minu omast. Samuti oleks hämmastav, kui suudaksime ühes mängus teha erinevaid etappe, kasutades selleks mingit objekti või midagi... see aitab meil end täiustada ja midagi suurt teha. Ja lõpuks ja võib-olla mitte, tahame, et saaksime oma loodud mänge jagada, et teised saaksid meie loomingut mängida ja nautida.Olen kuulnud palju kommentaare, milles öeldakse, et ämblikmehe tegelaskuju loomisel on tõelisi hämmastavaid asju tulistada võrkudest kui relvast, millega saab püsti tõusta ja vaenlasi tappa. See kõlab suurepärase ideena, kuid miks ei tehta selle Ämblikmehe lisamiseks mingeid muudatusi. tegelane, ma armastan seda rakendust, aga kui see ei võta meie ideid arvesse, siis miks on sellel mõtet järgmine uuendus pls🥺
Miks mäng teid pärast iga värskendust välja logib? Töötasin just praegu ühe projekti kallal, kuni mäng palus mul seda värskendada. Värskendasin mängu ja tulin selle juurde tagasi, kuni mõistsin, et kõik minu edusammud olid kadunud ja minu profiil puudu. Lisaks aeglustub mäng NII palju, kui te kohta ehitate, lihtsalt seinte või lagede paigutamine on tüütu ja lubage mul öelda, et keerukamate objektide, näiteks torujuhtmete, paigutamine võib võtta kuni 1–2,5 minutit! Vähemalt lõpptoode võib olla lõbus mängida.
Sim Farm - Build Township Thông thường iin
Struckd - 游戏创建者 休閒 goug
Rakendus on hea Aga kuna eraldi tegelaste jaoks on eraldi relvad, siis on see ebamugav. Samuti soovitan teha juhtnuppe nagu roomata ja valida ükskõik mida. Kuna ma tahan, et linnamees valiks relva, aga see näitab risti, kui ma selle lähedale lähen!! Miks?
See on suurepärane, see on suurepärane mäng, on jäänud vaid üks asi, lisage oma üksuste ja esemete loomine ning tehke ai targemaks ning kasutage sõidukeid ja varjualuseid.
Tere! Tahtsin lihtsalt öelda, et see on suurepärane rakendus ja minu arvates on see mängupoe parim parim mängude looja. Hindasin 4 tärni, kuna on imelik tõrge, kus npc-d ründavad pidevalt isegi siis, kui vaenlased on surnud. See pole ainult minu jaoks, see on sõna otseses mõttes kõigis mängudes. See teeb seda alati ja ma palun väga viisakalt, kas saate seda parandada. Kui hindate, annan 5 tärni. Kas saate lisada veel üksusi ja teha need nii, et saaksite hoonetesse siseneda?
See on natuke lõbus, kuid muutub igavaks
Noh, kõik muu on hea, kuid ma ei saa kustutada avaldatud mänge ega muuta seda värskenduste jaoks, mis võtab sellest nalja, ma polnud isegi lõpetanud, see oli ainult testijatele, nüüd pean taaskäivitama
Imeline idee. Soovin, et saaksin seda kasutada. Kahjuks ei saa minu RCA Voyager Pro (Android 7.0) sellega piisavalt hakkama. Pidevalt külmub ja jookseb kokku, jookseb isegi tahvelarvuti kokku ja ma pean sundima taaskäivitama. Mul on 1 GB RAM. Võib-olla on selle rakenduse jaoks vaja rohkem.
See mäng on nii hämmastav, kuid palun lisage töötav uks ja lahendage sisselogimisviga
Hea aga miks 🚂🚂🚂🚂🚂 rong ei ole sõidukina..... Palun taotlege meile rong.
Liiga palju reklaame, ma ei talu seda, palun parandage see
Tõesti armas rakendus. Palun see viibib minu 1 GB RAM-i seadmel ja mõnikord ei lase see mul oma loomingut üles laadida (see minimeerub pärast seda, kui olen mängu teinud ja ei võimalda mul sellele nime anda). Palun tehke see 1 GB RAM-seadmete jaoks. Aitäh ja Jumal õnnistagu