Post by wrathakvitobil on Mar 9, 2022 9:52:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau pinigų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Tai geras žaidimas
Smagus žaidimas aplinkui, tačiau pasitaiko keleto nesklandumų ir kartais išjungia.
Man patinka šis žaidimas
Epinis! Šis žaidimas yra vienintelis žaidimas, kurio valdymas yra beveik toks pat geras kaip šis. Taip pat yra daug žemėlapių, ginklų, transporto priemonių, malūnsparnių ir dalykų, kurių net negaliu paaiškinti. Būtumėte idiotas, kad neišbandytumėte šio nuostabaus žaidimo!😂
Nustokite atnaujinti strikefortressbox, jei tai padarysite, duosiu jums 5 žvaigždutes
Jis turėtų būti neprisijungęs, o kitame atnaujinime turėtų būti pridėta daugiau ginklų, dviračių, arklių ir sraigtasparnių, tada skirsiu 5 žvaigždutes
Man patinka šis žaidimas, kuris yra geriausias, kad atsiminčiau
Šis žaidimas yra pats geriausias žaidimas, kuriame žaidžiamas šis žaidimas, nes yra daug ginklų ir daugybė dalykų, kurie yra drakonas
Šis žaidimas tikrai nėra toks blogas. Tai tarsi Team Fortress 2 ir Gmod kartu Grafika nėra gera, bet man patiko
Žaidimas taip pat pridėkite šunį, todėl pridės 5 žvaigždutes
Pokémon UNITE Akcijske igre sifd
Puikus žaidimas vaikams ir suaugusiems
Man patinka žaidimas, bet aš jį vertinu trimis žvaigždutėmis dėl to, kad atnaujinimas trunka 3 mėnesius be atnaujinimo, man nuobodu, ar galite pridėti naujinimų vienai savaitei
Šis žaidimas pats blogiausias Paskyriau vieną žvaigždutę, nes jis labai vėluoja ir ne itin geros grafikos. Nesisiųskite jo, jūsų 100 mb nieko negaus, ačiū.😤😤😤
Šis žaidimas yra gerai ir vyrai ten strikefortresbox ir vištienos ginklas! Šis žaidimas yra nuostabus!!!
Žinau, kad šį žaidimą sukūrė struckd programa. Šio žaidimo naudotojams taip pat galite sukurti savo žaidimą naudodami struckd programą „Android“ be kodų
Labai įdomus žaidimas
Labai geras žaidimas, geriau naudoti automatinį fotografavimą, bet jam reikia geresnės grafikos
Manau, kad tai labai nuobodu, bet man tai patinka, bet kai žaidžiu su draugais, tai kambario rungtynėse yra tik 2 minutės žaisti su draugais
Aloo ki ll pp oo OO OO OO o ppp pp pp pp po
Per ilgai įkelti užtrunka per ilgai
Tai geras žaidimas, bet priežastis, kodėl aš skyriau 2 žvaigždutes, yra ta, kad žaidime nėra naujų ginklų ir kitų dalykų, kaip ir automobiliai, lėktuvai ir monstrai. Tikiuosi bus daugiau.
Šis žaidimas yra nuobodus, visi ginklai yra brangūs
Tai geriausias mūšio žaidimas. Bet aš turiu ginklą, kuris yra toks galingas
Ketinu 😁🤣🙂 ir palaikysiu, kad gaučiau naują bet kokio pajėgumo ir
Pridėkite daugiau daiktų, režimų ir ginklų.
Tai gražus, bet turi daug klaidų, prašome juos pataisyti
Logotipas nebus pašalintas iš pagrindinio ekrano
Tai gerai, bet mums tikrai reikia zombių meilės, taip pat naujų ginklų ir naujų minių, taip pat daugiau žemėlapių žaisti, taip pat kai kurie įvairūs sprogimai man patinka, bet yra daug klaidų, taip pat naujų skinų, taip pat kai kurie peiliai ar panašiai Kunis taip pat pagerina ginklus kaip galite atnaujinti wepons ir kitus dalykus, taip pat įdėti kaip fojė draugams, taip pat patinka skirtingi weponų apvalkalai, taip pat lankas taip pat kaip jungiklis, nes tai sulėtėja, taip pat nustatymus pakeisti nustatymą taip pat augintiniai ačiū ir tikiuosi, kad perskaitėte
Šis žaidimas yra bjaurus, jis neveiks, jei paspausite žaisti, jis neveiks (todėl duodu 1 ⭐)
StrikeFortressBox የእንቅስቃሴ nnj
Puikus ir įdomus žaidimas, bet aš duodu vieną žvaigždutę. Nes tiek daug idotų žaidėjų naudoja apgaulę savo gyvenimui. Manau, kad šis žaidimas skirtas idotams.
Gerai, kodėl žaidėjai į nerštą įdeda monstrus, kad tave nužudytų ir neleistų žaisti, broli, ar gali atnaujinti klaidas ir trikdžius bei žaidimo režimą, tai taip erzina, kad žaidėjai nuolat meta į tave ugnies butelį ir neršia ant tavęs monstrus ir šaudo į tave tokios transporto priemonės kaip bruh update thr žaidimas, kuris bus geras
Pats geriausias visų laikų žaidimas, tačiau yra keletas nesklandumų, bet jis geras
Man tiesiog patinka šis žaidimas, bet pls ir daugiau žemėlapio bei kelių žaidėjų režimo
Labai gražus žaidimas, bet kai aš gavau visus ginklus, kai kurių ginklų nėra keičiamo ginklo meniu, todėl pls pataisykite. Taip pat pridėkite reguliarių atnaujinimų, pvz., Mes galime pasirinkti, kurioje komandoje norime žaisti, pvz., Battlebox, pls, norėdami pakeisti savo veikėją.
Negaliu lyginti šio žaidimo su jokiu žaidimu, nes grafika yra pati prasčiausia ir šiame žaidime per daug klaidų, kas kada nors skaito šį žaidimą, rekomenduoju nesiųsti šio žaidimo, sakyčiau blogiausias žaidimas🤮🤮
StrikeFortressBox Action ydqx
Nebegaliu prisijungti prie žaidimų ar jų sukurti. Pataisykite tai.
Man patinka ši programa, BET kaskart paspaudus mėlyną spalvą, ji tampa raudona, ar galite tai pataisyti
Vienas iš geriausių šaudymo mobiliųjų žaidimų, daug ginklų, automobilių ir t. t. Rekomenduoju, bet kaip gauti daugiau ginklų, kad būtų atnaujinta ir mažiau atsilikimo.
Labai geras ir priklausomybę sukeliantis žaidimas, bet grafika nėra gera ir daug trikdžių
StrikeFortressBox Action jkh
Op žaidimas, bet tiesiog pašalinkite kai kuriuos trūkumus ir atnaujinkite kai kuriuos ginklus
Gerai kad yra draugū nes smagu žaisti 🤗🥰🥰☺😚
Reikia duoti šiek tiek daugiau monetų, kai žuvo „Battle Royale“, nes galime gauti daugiau ginklų, pataisykite tai
Po velnių..... Aš žaidžiu šį žaidimą jau metus. Aš žaidžiu šį žaidimą laukdamas savo naujo telefono (kuris buvo dar blogesnis, bet jūs). Jis toks kūrybingas, gali turėti bulvių grafiką, bet vis tiek tinka mano senam telefonui. Vertinu, kad kuriate šiuos žaidimus. Taip smagu 😊
Geras žaidimas, bet aš jums pateiksiu atnaujinimų: nustatykite, kad žmonės galėtų redaguoti savo valdiklius ir valdyti garsą bei garsą, taip pat padarykite tai taip, jei sukursite pastatymą ir niekas negali jo paliesti, nes jis priklauso jums grotuvui ir taip pat pridėkite. nematomos sienos, kurias žudo žmonės, taip pat prideda apsaugą ką tik pagimdžiusiems žmonėms, suteikia 5 procentų apsaugos laiko, kai žmonės išneršia, kai baigiasi, jie neturės apsaugos tokiu būdu priešai negali neršti, prašome pridėti šiuos
Man labai patinka šis žaidimas
Nusipirkau 400 žaidimo monetų ir žaidimas neatspindi šio pirkimo, pataisykite